The Adventures of Tintin 2011, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Adventures of Tintin 2011, filme online subtitrat în Română

The Adventures of Tintin 2011 (Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului), film online subtitrat în Română

Tânărul jurnalist Tintin şi câinele său Snowy se află într-o piaţă din Bruxelles. Tintin cumpără o corabie în miniatură a celebrei Unicorn, dar este acostat de un ofiţer de la Interpol pe nume Barnaby şi un colecţionar de corăbii pe nume Ivan Ivanovitch Sakharine, care încearcă amândoi să-i cumpere macheta, însă Tintin nu doreşte să renunţe la ea. Tintin se duce acasă cu macheta respectivă acasă însă aceasta este deteriorată accidental atunci când Snowy are o răfuială cu o pisică.

Un pergament iese din macheta respectivă şi se rostogoleşte sub o piesă de mobilier. Între timp, detectivii Thomson şi Thompson se află pe urmele unui hoţ de buzunare pe nume Aristides Silk. După ce vizitează o bibliotecă marină pentru a afla istoria din jurul Unicornului, Tintin se întoarce şi descoperă că Unicornul său a fost furat, suspectându-l pe Sakharine. Tintin se duce apoi la Marlinspike Hall şi îl acuză pe Sakharine de furt, însă observă apoi faptul că modelul pe care-l are acesta nu este deteriorat precum al său şi îşi dă seama că există două machete.

Când se întoarce iar acasă, Tintin decoperă întregul apartament răvăşit şi Snowy îi arată pergamentul, însă este întrerupt de apariţia lui Barnaby care a fost desemnat să se ocupe de recuperarea Unicornului. Tintin îşi pune pergamentul în portofel, dar este jefuit în dimineaţa următoare de către Silk. Mai târziu, Tintin este răpit de complicii lui Sakharine şi întemniţat pe SS Karaboudjan. El află că Sakharine a făcut o alianţă cu personalul corabiei şi conduce o revoltă pentru a prelua controlul.

Urmăreşte online filmul The Adventures of Tintin 2011 (Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film