The Age of Innocence (1993), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Age of Innocence (1993), filme online subtitrat în Română

The Age of Innocence 1993 (Vârsta Inocenţei), film online subtitrat în Română

În oraşul New York al anilor 1870, avocatul gentleman Newland Archer (Daniel Day-Lewis) plănuieşte să se căsătorească cu respectabila tânără May Welland (Winona Ryder). Verişoara lui May, moştenitoarea americană Contesă Ellen Olenska (Michelle Pfeiffer), s-a întors în New York după un mariaj dezastruos cu un Conte Polonez. La început, ea este ostracizată de societate şi multe zvonuri urate sunt lansate în spaţiul public referitor la ea, dar deoarece familia lui May o susţine pe Contesă, ea este acceptată treptat de cele mai respectabile familii din New York.

Archer se grăbeşte să anunţe logodna cu May, dar pe măsură ce ajunge să o cunoască mai bine pe Contesă, el începe să o aprecieze foarte mult pe aceasta şi îi place modul acesteia de a vedea societatea din New York, devenind tot ma nemulţumit de noua sa logodnică, May, de inocenţa sa, lipsa de opinie personală şi de personalitate. După ce Contesa anunţă că intenţionează să divorţeze de soţul ei, Archer îi susţine dorinţa de libertate, dar se simte nevoit să acţioneze în favoarea familiei şi s-o convingă să rămână căsătorită.

Când Archer realizează faptul că fără să vrea a ajuns să se îndrăgostească de Contesă, el pleacă brusc în ziua următoare pentru a se reuni cu May şi părinţii acesteia care se află într-o vacanţă în Florida. Archer îi cere lui May să scurteze logodna, dar aceasta devine suspicioasă şi îl întreabă dacă se grăbeşte să se căsătorească de teama că ar putea să se însoare cu persoana greşită. Archer o reasigură pe May că o iubeşte şi că vrea să-i devină soţie cât mai repede.

Urmăreşte online filmul The Age of Innocence 1993 (Vârsta Inocenţei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film