The Avengers online cu subtitrare in Romana

aaa
aaa
The Avengers online cu subtitrare in Romana

The Avengers – Razbunatorii -online cu subtitrare in Romana si calitate DVDRip

Loki Asgardian îl întâlnește pe Other, liderul unei rase extraterestre cunoscută sub numele de Chitauri. În schimbul recuperăii Tesseract 2, o sursă de energie puternică a cărei potențial este necunoscut, Other îi promite lui Loki o armată de Chitauri cu care să poată subjuga Pământul. Nick Fury, director al agenției de spionaj SHIELD, și agentul său locotenent Maria Hill ajung la un centru de cercetare de la distanță în prag de a fi evacuat, în cazul în care fizicianul Dr. Erik Selvig, care conduce o echipa de cercetare experimente pe Tesseract, dă greş.

 

Agentul Phil Coulson explică faptul că obiectul a început să radiaze o formă neobişnuită de energie. Tesseract brusc activează și deschide un portal, care-i permite lui Loki a ajungă pe Pământ. Loki ia Tesseract şi îşi foloseste sceptrul pentru a înrobi și mai multe agenții Selvig, inclusiv Clint Barton, să-l ajute în refugiul lui.

 
Ca răspuns la atac, Fury reactivează “Inițiativa Avengers”. Agentul Natasha Romanoff este trimis la Calcuta, India, pentru a-l recruta pe Dr. Bruce Banner; Coulson îi face o vizită lui Tony Stark să reia cercetările lui Selvig; Fury îl abordează pe Steve Rogers, cu misiunea de-a prelua Tesseract. În timp ce Barton fură iridiu necesar pentru a stabiliza puterea Tesseractului, Loki crează o diversiune de la Stuttgart, Germania, ceea ce duce la o confruntare cu Rogers, Stark, și Romanoff , ce se termină cu predarea lui Loki. În timp ce Loki este escortat la scut, Thor, fratele său vitreg, sosește și-l eliberează sperând să-l convingă să renunțe la planul său și a reveni la Asgard. După o confruntare cu Stark și Rogers, Thor este de acord să-l ia pe Loki.

 

The Avengers online cu subtitrare în Română

Server 2
SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

27 responses to “The Avengers online cu subtitrare in Romana”

 1. al3x says:

  da merita vazut

 2. viorel nicula says:

  bestial filmul de 2 ori am vazut REALIZAREA ASTA .

 3. Asu says:

  super tare mai vreau ..!:D

 4. bobyvn says:

  mda,tare misto,nu ma asteptam

 5. Lion says:

  foarte tare:D merita vazut 😛

 6. yoyop says:

  frumos

 7. Dax says:

  Merita Vazut!

 8. haGFJA says:

  nu merge

 9. Avengers says:

  Cel mai super film…merita vazut…..a fos ttaaaarrrreeeeee!!!!!!

 10. Alex Marin says:

  de ce americanii confunda extraterestrii cu gandacii?……asa apar in film,si navele lor la fel……se pare ca nu si-au facut de mult curat in case………….

 11. Mihai says:

  nu merge filmul: The video has been removed from pulbic acces

 12. florin says:

  Superb !!! Superb !!! Superb !!! Filmul are o claritate foarte buna si o sonorizare impresionanta fata de alte saituri ptr.filme online,sunte-ti cei mai tari. LA MULTI ANI !!!

 13. roland says:

  nu merge

 14. Andrei says:

  Nu merge

 15. Ruben says:

  Nu merge

 16. xgt says:

  Un film foarte bun PENTRU COPIII DE 8-10 ANI.

 17. gaby says:

  din minutul 78 sare direct in minutul 142, nush de ce !!!

 18. cosi56 says:

  ba e smecher rau

 19. Andrei Pvel says:

  Filmul e de nota 9 deoarece are un final obisnuit pentru Marvel!Fata de supereroii mei favoriti Batman si Superman cei de la Marvel sunt cam de 8,50!Daca vor face un contract atunci vor fi Batman,Superman,Ochi de vultur,Vaduva Neagra Spiderman,Iron Man,Capitan America,Thor si Lanterna Verde intr-un singur film!Sau macar unii dintre ei!

 20. Ulquiorra says:

  Marvel rullz.. sa tot mai scoata.. asteptam pe urmatorul. 😉
  Merita vazut..

Spune-ne parerea ta despre acest film