The Ballad of Buster Scruggs 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Ballad of Buster Scruggs 2018 filme online subtitrat în Română

The Ballad of Buster Scruggs 2018 (Balada lui Buster Scruggs) film online subtitrat în Română

Buster Scruggs este un cowboy vesel care călătoreşte ţinuturile călare pe calul său loial, Dan. Când trece prin Monument Valley, el explică faptul că este privit ca un nelegiuit şi un misantrop, în ciuda faptului că pretinde că nu are nimic cu oamenii din jurul său. El merge la un bar izolat şi cere o duşcă, dar proprietarul refuză să-l servească deoarece barul se află într-un ţinut unde alcoolul este interzis. Buster este nedumerit arătând faptul că alţi clienţi consumă fără probleme, însă barmanul explică faptul că, fiind ilegal, el serveşte doar „adevăraţilor nelegiuiţi” ca aceia.

Liderul nelegiuiţilor şi Buster au un schimb de replici jignitoare unul la adresa celuilalt, iar apoi cei doi îşi scot armele şi se duelează, Buster ucigându-l pe individ fără prea mari eforturi şi apoi îndreptându-se către restul care vor să îşi scoată la rândul lor armele. Buster merge apoi în oraş şi intră într-un salon unde este întâmpinat de o politică strictă în care nu este voie accesul cu arme şi trebuie să lase pistolul sau alte arme la uşă.

El se implică apoi într-un joc de poker din care a plecat brusc un jucător şi descoperă rapid faptul că individul a lăsat locul liber după ce i s-a oferit „mâna mortului”. Ceilalţi jucători îi cer lui Buster să continue jocul deoarece a văzut cărţile şi nu se mai poate retrage. Când Buster refuză, un jucător masiv şi ameninţător pe nume Joe se ridică şi încearcă să-l oblige să joace.

Urmăreşte online filmul The Ballad of Buster Scruggs 2018 (Balada lui Buster Scruggs), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film