The Battleship Island (2017), filme online HD, subtitrat în Română

aaa
aaa
The Battleship Island (2017), filme online HD, subtitrat în Română

The Battleship Island (2017), film online HD, subtitrat în Română

Desfăşurându-şi evenimentele în timpul războiului când Korea se afla sub conducerea fermă a coloniştilor Japonezi, Lee Gang-ok (Hwang Jung-min) încearcă să călătorească în Japonia împreună cu fiica lui cea mică, Sohee (Kim Su-an), şi restul colegilor săi dintr-o trupă muzicală pe care au înfiinţat-o. Problema apare atunci când grupul este tras pe sfoară şi în loc să ajungă la destinaţia iniţială ei sunt trimişi pe insula Hashima, localizată undeva la 15 kilometri de coasta oraşului Nagasaki, Japonia. Acolo se dovedeşte a fi un lagăr unde sunt ţinuţi prizonierii.

De asemenea, pe insula cu pricina se mai află şi un luptător pentru independenţă care s-a antrenat cu forţele armate americane pe nume Park Mu-young (Song Joong-ki), acesta fiind trimis într-o misiune pe insulă. De asemenea, alături de el se mai află şi un gangster din Seoul pe nume Choi Chil-sung (So Ji-sub), care şi-a obţinut ascensiunea luptând din greu, Yoon Hak-chul (Lee Kyoung-young), un lider spiritual şi o sclavă sexuală, sau „femeie de comfort” aşa cum mai este ea numită, Mallyon (Lee Jung-hyun).

Cum războiul se află pe punctul de-a se încheia, iar Japonia nu mai are practic nicio şansă de-a ieşi victorioasă din el, Mu-young îşi abandonează misiunea primită iniţial de-a salva un lider al mişcării de independenţă şi concepe un plan propriu extrem de îndrăzneţ pentru a evacua toţi cetăţenii koreeni aflaţi prizonieri pe acea insulă. Filmul îşi are rădăcini din realitate într-o oarecare măsură, pe insulă fiind aduşi în timpul războiului sute de cetăţeni koreeni care au fost obligaţi să muncească în mine aflate la adâncimi de peste o mie de metri sub nivelul mării.

Urmăreşte online filmul The Battleship Island (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Battleship Island (2017), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. bombfire says:

    Foarte bun 10

  2. horatiu says:

    Foarte bun , merita , nota 10 !

Spune-ne parerea ta despre acest film