The Big Bounce – Lovitura 2004, filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
The Big Bounce – Lovitura 2004, filme online HD subtitrat în Română

The Big Bounce – Lovitura 2004, film online HD subtitrat în Română

Jack Ryan, un surfer care se ocupă şi de jafuri ocazionale, are o luptă cu intimidantul Lou Harris care implică o bâtă de baseball. Harris este şef de echipă la o firmă de construcţii condusă de duplicitarul milionar Ray Rithcie. Când Jack este eliberat din puşcărie, atât poliţia cât şi partenerul de afaceri al lui Ritchie, Bob Rogers Jr. îi spun lui Jack să plece de pe insulă. Cu toate acestea, Judecătorul Walter Crewes, plăcându-l pe Jack, îi oferă acestuia un loc de şedere şi un loc de muncă.

El i-a găsit să se angajeze la un mic resort de pe plaja pe care judecătorul o deţine. Jack are mai multe întâlniri nu tocmai cordiale cu Harris şi Rogers Jr. Ritchie are întreaga avere (uriaşă de altfel) trecută pe numele soţiei sale, Alison. Chiar şi aşa, el o înşeală pe Alison cu o femeie mult mai tânără pe nume Nancy Hayes. În momentul în care Nancy începe să îi placă de Jack, judecătorul îl avertizează că tipei îi plac „baieţii răi” şi că nu poate fi de încredere.

În ciuda avertismentelor, Jack cedează farmecelor lui Nancy şi se îndrăgosteşte de ea, iar apoi cei doi încep să intre prin efracţie în diverse case pentru amuzament şi profit. Nancy îi sugerează lui Nick o schemă prin care să fure în jur de 200 de mii de dolari pe care Ritchie îi păstrează pentru a-i oferi mită diverselor persoane de care are nevoie. Ea aranjează ca Jack să intre în casa lui Ritchie pentru a fura banii pe care-i ţine într-un seif, însă planul ei se dovedeşte mult mai elaborat decât credea el.

Urmăreşte online filmul The Big Bounce – Lovitura 2004, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Big Bounce – Lovitura 2004, filme online HD subtitrat în Română”

  1. John says:

    Pacat de distributie. Genul de film la care mananci o galeata de floricele si dupa ce s-a terminat ai uitat tot. Doar imaginile din Hawaiisunt superbe!

  2. John says:

    Pacat de distributie. Genul de film la care mananci o galeata de floricele si dupa ce s-a terminat ai uitat tot. Doar imaginile din Hawai isunt superbe!

Spune-ne parerea ta despre acest film