• Filme Online
 • The Book of Henry (2017), filme online HD, subtitrat în Română


  The Book of Henry (2017), filme online HD, subtitrat în Română

  The Book of Henry 2017 (Cartea lui Henry), film online nesubtitrat în Română

  Într-un mic oraş din Hudson Valley, un puşti genial în vârstă de 11 ani, pe nume Henry Carpenter, împreună cu fratele său mai mic, Peter, sunt crescuţi de mama lor singură, Susan, o chelneriţă care lucrează la publicarea unei cărţi pentru copii. Henry şi-a folosit intelectul pentru a investi cu succes la bursă, construind o viaţă frumoasă pentru familia sa. De asemenea, Henry îşi protejează fratele la şcoală şi construieşte un dispozitiv de domino în casa din copac pe care o împarte cu Peter.

  Henry şi Susan sunt amândoi ataşaţi de vecina lor (şi colega de clasă a lui Henry), Chrstina Sickleman, care a devenit recent foarte posomorâtă. Henry realizează curând faptul că ea este abuzată de către tatăl său vitreg, Glenn, ofiţerul de poliţie local. El raportează acest lucru la serviciul social de protecţie a copilului şi la directoarea şcolii, Doamna Wilder, numai că Glenn are conexiuni foarte bine întinse prin guvernul local şi Wilder este ezitantă în a-l provoca pe comisar fără „dovezi concludente”.

  Henry nu este capabil să convingă autorităţile să lanseze o anchetă serioasă cu privire la situaţia Christinei pentru a o proteja. Drept urmare, el îi spune mamei sale că atunci când cineva este în nevoie, cei ce pot ajuta trebuie să facă acest lucru. Aşa că dezvoltă un plan detaliat prin care să o salveze pe Christina de unul singur. După o criză severă, Henry este dus la spital unde i se pune diagnostic de tumoră cerebrală şi trebuie să fie supus de urgenţă unei operaţii.

  Urmăreşte online filmul The Book of Henry 2017 (Cartea lui Henry), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Book of Henry (2017), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Sally Airam says:

   Acest film este o drama, cu final frumos pentru Cristina. Datorita geniului micului Henri. Care murind s-a transormat, in ingerul ei salvator.

  Spune-ne parerea ta despre acest film