• Filme Online
 • The Boondock Saints, film online subtitrat în Română


  The Boondock Saints, film online subtitrat în Română

  The Boondock Saints 1999 (Răzbunarea Gemenilor), film online DVDRip, subtitrat în Română

  În timp ce sărbătoreau Ziua St. Patrick alături de prieteni într-un bar, gemenii Connor şi Murphy McManus sunt implicaţi într-o altercaţie cu trei mafioţi ruşi care doresc închiderea acelui bar şi preluarea pământului pe care este construit. Cei doi fraţi încearcă să se înţeleagă omeneşte cu mafioţii, dar aceştia răspund prin violenţă. A doua zi dimineaţă, doi dintre mafioţii ruşi caută să se răzbune pe Connor şi Murphy, care îi ucid într-un act de auto-apărare. Agentul Special al FBI Paul Smecker primeşte acest caz şi descoperă că poliţia şi media locală îi consideră pe cei doi drept eroi.

  În timpul interogatoriul la care sunt supuşi de Smecker, ei mărturisesc faptul că mama lor a insistat să înveţe fluent mai multe limbi străine, printre care Rusa, Italiana, Spaniola, Franceza sau Germana, în acest fel explică modul în care au reuşit să se înţeleagă cu mafioţii. Connor şi Murphy repovestesc întregul incident şi, pentru a evita atenţia presei, Smecker îi lasă să petreacă noaptea într-o celulă, acolo unde primesc „un apel” de la Dumnezeu care le spune să distrugă răufăcătorii pentru ca inocenţii să triumfe.

  Connor şi Murphy decid să scape Bostonul de oamenii răi, ajutaţi apoi de prietenul lor care în trecut era „cărăuşul” mafiei, Rocco. După ce omoară un alt mafiot rus, Connor află despre o întâlnire a capilor mafiei ruseşti ce se desfăşoară într-un hotel. Înarmaţi din cap până în picioare, fraţii pătrund în incintă şi elimină rapid opt dintre cei nouă şefi de mafie şi ajutoare de-ale lor, lăsându-l pe cel mai important dintre ei, Yuri Petrov, ultimul. Cei doi fraţi îi recită rugăciunea familiei lor şi îl omoară pe Petrov cu două gloanţe în ceafă – gloanţele ies pe partea cealaltă prin ochii acestuia. Ei pun câte două monede pe ochii fiecărui cadavru ca un simbol de-a plăti taxa pentru a trece pe lumea cealaltă. În timpul investigaţiei, Smecker crede că aceste crime sunt rezultatul unui început de război între mafioţi.

  Urmăreşte online filmul The Boondock Saints 1999 (Răzbunarea Gemenilor), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “The Boondock Saints, film online subtitrat în Română”

  1. nicu says:

   Da este un film bun bineinteles co
   elor care le place acest gen de film.

  2. andipanda says:

   Am vazut deintai partea 2 ,foarte buna,iar partea 1 e la fel de buna + jocul magistral al lui Dafoe.

  Spune-ne parerea ta despre acest film