The Bourne Ultimatum, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Bourne Ultimatum, film online subtitrat în Română

The Bourne Ultimatum 2007 (Ultimatumul lui Bourne), film online DVDRip, subtitrat în Română

Rănit de un gloţ tras de asasinul rus Kirill, Jason Bourne (Matt Damon) evită poliţia din Moscova şi se ascunde. Şase săptămâni mai târziu, el merge la Paris pentru a-l informa pe fratele lui Marie de moartea acesteia. Reporterul publicaţiei The Guardian, Simon Ross (Paddy Considine), se întâlneşte cu cineva pentru a discuta despre Bourne şi Operaţiunea Treadstone. CIA începe să-l urmărească pe Ross atunci când menţionează într-o convorbire telefonică despre „Operaţiunea Blackbriar”. Bourne află despre investigaţia lui Ross în legătură cu Treadstone şi se întâlnesc în secret la staţia de metrou Waterloo. Bourne este conştient că Ross este urmărit de CIA şi îl îndrumă în aşa fel încât să-i evite, însă Ross nu urmează întocmai instrucţiunile şi este ucis de asasinul Blackbriar, Paz, la ordinele directorului Blackbriar, Noah Vosen (David Strathairn).

Pamela Landy (Joan Allen), care a eşuat în capturarea lui Bourne cu şase săptămâni în urmă, este adusă pentru a-l ajuta pe Vosen. Ei caută printre notiţele lui Ross şi află că sursa acestuia era Neal Daniels, şeful secţiei CIA din Madrid, care fusese implicat în trecut în Treadstone şi acum este implicat în Blackbriar. Bourne se duce la biroul lui Daniels din Madrid, dar îl găseşte gol. După ce Bourne ridiculizează o echipă a CIA trimisă de Vosen şi Landy, Nicky Parsons (Julia Stiles), fostă tehnician de asistenţă Treadstone ajunge acolo şi decide să-l ajute pe Bourne, spunându-i că Daniels a fugit în Tanger.

După ce ajung în Tanger, Parsons încearcă să dea de urma lui Daniels, dar nu poate face asta şi află că un asasin Blackbriar a primit misiunea de-al ucide. Vosen află că Parsons s-a logat la baza de date a instituţiei pentru a afla date despre Daniels şi îl trimite pe acelaşi asasin s-o omoare şi pe ea şi pe Bourne, lucru cu care Landy nu este de acord.

Urmăreşte online filmul The Bourne Ultimatum 2007 (Ultimatumul lui Bourne), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “The Bourne Ultimatum, film online subtitrat în Română”

  1. adrianionas says:

    superb film merita vazut

  2. Alex says:

    E si un Logan pe la 0:59 :);)

  3. Viorel says:

    Bai fraților, voi aveți link către site-uri porno și când dau click sa scriu acest mesaj. Nu aveți nicio treaba ca Internetul sau cu al lui conținut. Din scaunul tău de deținător al acestui site, îți doresc sa ai parte de coșmarul vieții tale.., sa te duci la munca

Spune-ne parerea ta despre acest film