The Boy Who Harnessed the Wind 2019, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Boy Who Harnessed the Wind 2019, filme online subtitrat în Română

The Boy Who Harnessed the Wind 2019 (Îmblânzitorul de vânt), film online subtitrat în Română

Născut în Kasungu, Malawi, William Kamkwamba este un tânăr elev care provine dintr-o familie de fermieri ce locuiesc într-un sat din apropiere numit Wimbe. William este foarte priceput în a repara aparatele radio pentru prietenii şi vecinii lui şi îşi petrece timpul liber căutând prin gunoaie pentru a găsi componente electronice care pot fi refolosite. Cu toate că urmează să fie oprit de la a mai participa la cursurile şcolare din cauza incapacităţii părinţilor săi de a plăti taxele, William recurge la şantaj pentru a continua să înveţe.

El îl ameninţă pe profesorul său de ştiinţă că o să-i dea în vileag relaţia secretă pe care o are cu sora lui şi îi cere să-l lase să participe în continuare la cursurile sale şi să aibă acces la biblioteca şcolii unde învaţă despre inginerie electrică şi producţie de energie. Pe la mijlocul anilor 2000, scăderea drastică a culturilor cauzată de secetă rezultă în foamete şi devastează satul lui William.

Din cauza aceasta oamenii se revoltă împotriva guvernului, iar familia lui William devine victima hoţilor care îi jefuiesc de resursele pe care le mai au. Curând, oamenii încep să abandoneze satul şi sora lui fuge de acasă împreună cu fostul profesor pentru ca familia ei să aibă „o gură mai puţin de hrănit”. Căutând să salveze satul de la secetă, William concepe un plan de a construi o moară de vânt pentru a alimenta o pompă de apă electrică pe care a construit-o mai devreme. William construieşte iniţial un prototip care se dovedeşte un succes foarte mare; cu toate acestea, tatăl său nu este impresionat, lucru care-l dezamăgeşte profund.

Urmăreşte online filmul The Boy Who Harnessed the Wind 2019 (Îmblânzitorul de vânt), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film