The Breaker Upperers 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Breaker Upperers 2018, filme online subtitrat în Română

The Breaker Upperers 2018, film online subtitrat în Română

Jen şi Mel se ocupă de „The Breaker Upperers”, o agenţie din Auckland care este specializată în ajutorarea oamenilor ce doresc să se despartă de parteneri. Ele se folosesc de metode neortodoxe pentru a-şi ajuta clienţii, cum ar fi deghizarea în ofiţeri de poliţie pentru a informa o femeie pe nume Anna că soţul ei a murit şi cadavrul său este de negăsit, cu toate că amărâtul se află în maşina agenţiei lor, ascunzându-se. Cele două femei s-au cunoscut cu mulţi ani în urmă când iubitul lor de atunci le înşela pe amândouă.

Cu toate că Mel a trecut peste, Jen încă este obsedată de bărbatul respectiv, Joe, care s-a mutat în oraş cu soţia şi cei doi copii ai lor. Mel se îndrăgosteşte de un adolescent în vârstă de 17 ani pe nume Jordan care se teme să se despartă de iubita lui, Sepa. Atracţia este una reciprocă, spre ezitarea lui Jen. Cei trei se întâlnesc cu Sepa şi gruparea lui Mel şi Jen reuşesc să rupă relaţia, iar apoi Jordan şi Mel încep să iasă împreună.

Într-o zi, Jen şi Mel se reîntâlnesc cu Anna care încă mai crede că trupul soţului ei este dispărut şi că ele chiar sunt poliţiste. Anna şi Mel devin prietene datorită multor interese comune, lucru care o enervează pe Jen şi o face să se simtă exclusă. În cele din urmă, Anna le imploră pe cele două femei să-i permită să vadă dosarul soţului ei. Jen şi Mel, care sunt îmbrăcate în uniformă de poliţist, încearcă să îşi continue şarada făcându-i Annei un tur al secţiei de poliţie.

Urmăreşte online filmul ‎The Breaker Upperers 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film