• Filme Online
 • The Bridges of Madison County, filme online subtitrat în Română


  The Bridges of Madison County, filme online subtitrat în Română

  The Bridges of Madison County 1995 (Podurile din Madison County), film online HD, subtitrat în Română

  În vremurile noastre, fraţii Michael şi Carolyn sosesc la casa din Iowa a lui Francesca Johnson, mama lor decedată recent, pentru a pune la punct detaliile cu privire la moştenirea pe care a lăsat-o în urmă aceasta, moştenire din care face parte şi această casă cu fermă. Pe măsură ce trec prin lucrurile lăsate de mama ei într-o cutie de valori şi verifică testamentul, ei sunt uluiţi să descopere că mama lor le-a lăsat instrucţiuni precise să îi incinereze cadavrul.

  De asemenea, ea doreşte ca cenuşa rezultată să fie aruncată de pe Podul Roseman Covered aflat în apropiere, ceea ce intră în contradicţie totală cu aranjamentele pentru înmormântare pe care le ştiau de la părinţii lor şi le făcuseră ei. La început, Michael nici nu vrea să audă de aşa ceva şi refuză să îndeplinească dorinţa mamei sale, iar Carolyn găseşte mai multe fotografii cu mama lor însoţite de o scrisoare.

  În cele din urmă, ea reuşeşte să îl convingă pe Michael să lase de-o parte reacţia iniţială de nervozitate pentru a citi documentele pe care le-a descoperit. De îndată ce rămân singuri, ei parcurg o serie de scrisori venite din partea unui bărbat pe nume Robert Kincaid către mama lor. Fraţii ajung apoi să afle despre aventura pe care a avut-o mama lor în anul 1965 cu fotograful Kincaid care a durat patru zile, timp în care ei şi tatăl lor erau plecaţi la Illinois. Povestea din jurnal dezvăluie şi impactul pe care l-a avut aventura lor asupra vieţii Francescăi şi a lui Robert.

  Urmărește online filmul The Bridges of Madison County 1995 (Podurile din Madison County), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “The Bridges of Madison County, filme online subtitrat în Română”

  1. maria says:

   un film deosebit cum nu se mai face acum marca clint eastwood

  2. radu says:

   un film senzational

  3. ELENA FLORENTINA BĂRBUȚĂ says:

   uitați-va la acest film !

  4. lyly says:

   exceptional

  5. lizzy t. says:

   o mama care-si sfatuieste copiii sa nu renunte la ei insisi…. cum a facut ea.
   poate ar fi fost mai rau… dar poate avea o sansa…. unica de altfel….
   viata ratata, de fapt.

  Spune-ne parerea ta despre acest film