• Filme Online
 • The Chronicles of Narnia 2 (2008), filme online subtitrat în Română


  The Chronicles of Narnia 2 (2008), filme online subtitrat în Română

  The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008 (Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian), film online DVDRip, subtitrat în Română

  La 1300 de ani în Narnia de după plecarea fraţilor Pevensie, Caspian, un prinţ Temarin şi moştenitorul de drept al tronului, este informat de mentorul său, Doctor Cornelius, că unchiul lui, Miraz, pune la cale să-l omoare şi să preia el conducerea regatului. Cornelius îi oferă cornul antic magic al Reginei Susan şi îl instruieşte să sufle în el doar atunci când va avea cea mai mare nevoie. Caspain pleacă în pădure unde se întâlneşte cu doi gnomi narniei, Trumpkin şi Nikabrik, dar şi cu un bursuc vorbitor, Trufflehunter, şi suflă în corn pentru ajutor.

  Între timp, în Anglia vremurilor noastre a trecut doar un singur an de la întoarcerea copiilor din Narnia. În timp ce aceştia sunt în gară şi aşteaptă un tren, totul în jurul lor începe să colapseze şi ei sunt transportaţi în mod magic în Narnia. La început, ei sunt mai mult decât încântaţi, însă curând realizează cât de mult timp a trecut de la ultima lor vizită şi câte lucruri s-au schimbat, printre care transfomarea Castelului Cair într-o ruină.

  În Castelul Telmarine, lorzii consiliului află că Prinţul Caspian a dispărut, iar Miraz, folosindu-l pe Trumpkin, care a fost capturat, îi convinge pe aceştia să atace Narnienii pentru a-l recupera pe Caspian – complotând în acelaşi timp să-l ucidă el cu mâna lui. Lordul Sopespian intuieşte că Miraz are planuri ascunse şi discută pe această temă împreună cu aliatul său, Generalul Glozelle. Pe parcurs, Lucy are viziuni de scurtă durată cu Aslan şi încearcă să-i convingă pe ceilalţi că l-a văzut, însă nu reuşeşte să-l convingă decât pe Edmund.

  Urmăreşte online filmul The Chronicles of Narnia: Prince Caspian 2008 (Cronicile din Narnia: Prinţul Caspian), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  11 responses to “The Chronicles of Narnia 2 (2008), filme online subtitrat în Română”

  1. Emil says:

   Foarte frumos dilmu, mi-a placut foarte mult. Il recomand cu incredere acest film online.

  2. cristian says:

   Foarte frumoase partile astea daca tot esti un site bun punele pe toate pe rand cum poti tu ms si sunteti smek;)

  3. mimiroca says:

   Foarte frumos film, daca se poate sa pune-ti sonorul mai tare ca nu se aude deloc…

  4. laura says:

   nice movie

  5. Mario says:

   Toata seria Narnia este excelenta. Eu am o problema la video-ul de aici, si anume ca imi deruleaza filmul singur din minut in minut.

  6. decebal says:

   nu merge filmul

  7. ady says:

   mia plakut mult filmu
   nota 10

  8. Daria says:

   Filmele din seria Narnia sunt magnifice, dar la mine se intrerupe destul de des. Va rog faceti ceva

  9. Hera says:

   Filmele din seria Narnia sunt magnifice !
   nota 1000000000+

  10. Gaby says:

   Baaa nene cum ma uit la acel film dau pe el si nu merge mai bine dami lincul prin mail la printul caspian narnia

  Spune-ne parerea ta despre acest film