• Filme Online
 • The Commuter – Pasager în trenul terorii 2018, filme online subtitrat în Română


  The Commuter – Pasager în trenul terorii 2018, filme online subtitrat în Română

  The Commuter – Pasager în trenul terorii 2018, film online subtitrat în Română

  Fostul ofiţer de poliţie Michael MacCauley (Liam Neeson) este un familist convins cu o soţie şi un băiat. El trece prin aceeaşi rutină zilnică de acasă la serviciu şi înapoi. Într-o zi, el este concediat de la locul de munca după zece ani de activitate. În timp ce îşi îneacă amarul într-un bar local, prietenul şi fostul coleg Murphy îşi face apariţia. El îi spune lui Michael cum poliţia se ocupă mai mult de politică decât să-şi facă datoria care-i revine.

  În drum spre casă, când se duce să se îmbarce în tren, telefonul său este furat de un hoţ de buzunare. În tren, Michael întâlneşte o femeie misterioasă pe nume Joanna. Aceasta îi prezintă lui Michael o situaţie ipotetică. Cum ar fi dacă i s-ar cere să facă un lucru mărunt care se va solda cu nişte consecinte serioase asupra unuia dintre pasagerii din tren, dar el nu ar şti nimic despre acel pasager sau ce a păţit.

  În această situaţie ipotetică există un plic în care se află suma de 25 de mii de dolari ascuns în baie. Dacă va îndeplini misiunea care i se cere va mai primi încă 75 de mii de dolari în plus. Tot ce ar trebui să facă el este să localizeze un individ cunoscut drept „Pryme” şi să-i planteze acestuia un dispozitiv GPS. Michael nu va avea voie să spună nimănui ceea ce face. Din pură curiozitate, Michael se duce la baie şi găseşte acel plic, realizând faptul că situaţia nu este deloc una ipotetică.

  Urmăreşte online filmul The Commuter – Pasager în trenul terorii 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1