• Filme Online
 • The Company You Keep 2012, film online subtitrat în Română


  The Company You Keep 2012, film online subtitrat în Română

  The Company You Keep 2012 (Spune-mi cu cine te însoţeşti), film online subtitrat în Română

  Jim Grant, un tată divorţat recent, este căutat pentru jaful unei bănci din Michigan în anul 1970 şi pentru uciderea paznicului băncii. S-a acuns de FBI timp de mai bine de 30 de ani, dându-se drept avocat în statul Albany, New York. Când Sharon Solarz, o fostă colegă de-a lui, este arestată un tânăr reporter, Ben Shepard, miroase oportunitatea unui subiect măreţ prin intermediul căruia să devină cunoscut în toată ţara şi nu numai.

  Iubita lui Ben, Diana, este agent FBI, iar el o bate la cap să-i ofere informaţii în legătură cu acest caz. Aceasta îi spune că Sharon a venit în oraş pentru a-l vizita pe Billy Cusimano, un hipiot bătrân cu un cazier stufos care acum patronează un mic magazin.

  Billy, un fost client de-al lui Jim, îi spune acestuia despre arestarea lui Sharon şi îl roagă să preia cazul şi s-o reprezinte în instanţă, dar Jim nu doreşte acest lucru, iar Billy îi spune lui Ben despre această dezamăgire a sa atunci când reporterul îi ia un interviu. Ben se ţine după Jim în încercarea de-a obţine un scurt interviu de la acesta, dar Jim este ezitant. Speriat de acheta federală, Jim îşi ia fiica de 11 ani într-o mică vacanţă în nord în speranţa că va scăpa de cei care-l urmăresc.

  Urmăreşte online filmul The Company You Keep 2012 (Spune-mi cu cine te însoţeşti), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  Server 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “The Company You Keep 2012, film online subtitrat în Română”

  1. G says:

   De-ar fi mai multe filme de acest gen !!! Daca as administra un asemenea site,de filme adica,as incerca sa fac o cautare dupa numele actorilor adica sa cer Redford de ex si sa apara toate filmele existente cu el pe site.

   Sunt multi actori al caror nume spune clar ca filmul nu este o porcarie si ca merita cu prisosinta sa fie vazut !

   G

  Spune-ne parerea ta despre acest film