• Filme Online
 • The Cured: Infiziert. Geheilt. Verstoßen. (2017) filme online subtitrat în Română


  The Cured: Infiziert. Geheilt. Verstoßen. (2017) filme online subtitrat în Română

  The Cured: Infiziert. Geheilt. Verstoßen. (2017) film online subtitrat în Română

  Din câte se pare, o plagă numită Virusul Maze a făcut prăpăd prin Europa şi a transformat oamenii în creaturi lipsite de orice raţiune, asemănătoare zombilor. Irlanda a fost cel mai grav afectată de acest virus, majoritatea cetăţenilor acesteiţări au fost evacuaţi sau au ajuns în faliment. Mai târziu s-a descoperit un leac, iar 75% dintre cei infectaţi care au putut fi capturaţi au fost trataţi şi vindecaţi de acest virus. Cei 25% rămaşi s-au dovedit a fi imuni la tratament.

  Cele două grupuri sunt categorisite drept Vindecaţii şi Rezistenţii. Boala a început în urmă cu cinci ani, iar câţiva dintre cei Vindecaţi s-au aflat într-o stare groaznică pe parcursul timpului în care Irlanda s-a aflat într-o stare de urgenţă naţională. Mulţi oameni din populaţia generală s-a temut că dacă îi ţin în viaţă pe Rezistenţi ar putea să producă o nouă epidemie, iar printre cetăţenii irlandezi există o mare tensiune.

  Senan, un tânăr irlandez în vârstă de aproximativ 25 de ani este unul dintre pacienţii Vindecaţi şi curând va fi eliberat în grija cumnatei sale. Senan este mai degrabă pasiv, în timp ce prietenul său Vindecat şi el, Conor, pare să aibă anumite antipatii şi dă vina pe societate pentru situaţia în care se află. Conor pare să aibă o influenţă considerabilă asupra lui Senan. El se reuneşte cu cumnata sa, Abbie, care are un băieţel pe nume Cillian. Acesta din urmă se împrieteneşte rapid cu unchiul său, iar Abbie îl întreabă pe Senan despre ce s-a petrecut cu fratele lui, soţul ei, Luke, care încă este dispărut.

  Urmăreşte online filmul The Cured: Infiziert. Geheilt. Verstoßen. (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1