• Filme Online
 • The Curse of Downers Grove, filme online subtitrat în Română


  The Curse of Downers Grove, filme online subtitrat în Română

  The Curse of Downers Grove 2015 (Blestemul de la Downers Grove), film online HD, subtitrat în Română

  Filmul începe cu o introducere a spectatorului în aşa-zisul „Blestem de la Downers Grove”, în care în fiecare an se presupune că un student moare înainte de absolvire într-o manieră groaznică. Ulterior sunt prezentate imagini cu tragedia din anul precedent unde un tânăr a murit căzând de pe un turn de apă din zonă. Este blestemul acesta real din cauza faptului că liceul a fost construit pe un teren sacru indian sau e doar o legendă urbană, iar morţile pot fi explicate logic?

  Cea mai mare parte dintre studenţi crede că blestemul este real, dar eroina principală a filmului, Chrissie (Bella Heathcoate), nu este de aceeaşi părere. Chiar şi aşa, Chrissie are propriile sale probleme pe care trebuie să le înfrunte şi sunt mai apăsătoare decât un presupus blestem. După ce mama ei pleacă din oraş împreună cu noul ei iubit pentru câteva zile şi o lasă pe ea să aibă grijă de fratele mai mic, ea şi prietena ei cea mai bună, Tracy, se duc la o petrecere din oraşul vecin.

  La petrecere, ea este încolţită de vedeta liceului la fotbal, Chuck (Kevin Zegers), care vrea s-o violeze, însă ea îl loveşte cu putere în ochi şi îi provoacă sechele grave. Cu viitorul în fotbal distrus acum, aşa cum evidenţiază cu fiecare ocazie tatăl lui abuziv, Chuck începe o campanie de hărţuire împotriva lui Chrissie care începe cu ameninţări la adresa ei şi a fratelui ei, iar apoi avansează rapid şi se soldează cu acţiuni violente din partea lui.

  Urmărește online filmul The Curse of Downers Grove 2015 (Blestemul de la Downers Grove), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  7 responses to “The Curse of Downers Grove, filme online subtitrat în Română”

  1. sasa says:

   nu va luati dupa imdb, filmul e bunicel si nu regretati timpul

  2. sorin says:

   ce final trist !!! nota 10

  3. Condea Denisa Adelina says:

   hmmm, nu e nu stiu ce, nota 6.

  4. boss007 says:

   frumos da nu prea

  5. Maryo says:

   Un film prost

  6. alina says:

   mare porcarie

  Spune-ne parerea ta despre acest film