The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018 filme online subtitrat în Română

The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018 film online subtitrat în Română

O boală bruscă ucide peste 90% dintre copiii din lumea întreagă şi lasă supravieţuitorii cu nişte abilităţi neobişnuite. Drept rezultat, guvernele lumii plasează supravieţuitorii într-o „tabără de reabilitare” unde se încearcă vindecarea copiilor de această boală, clasându-i pe aceştia în diverse categorii bazate pe abilităţile lor. Ruby Day îşi sărbătoreşte cea de-a zecea zi de naştere împreună cu familia ei, iar tatăl său îi oferă un breloc. Văzând îngrijorarea părinţilor săi referitor la boală, Ruby încearcă să-şi consoleze mama luând-o de mână şi îi şterge fără să vrea toate amintirile cu ea.

În dimineaţa următoare, mama ei o încuie în subsol şi, neavând nicio amintire cu ea, o trimite la tabăra de reabilitare unde Ruby se hotărăşte să fie o „portocalie” – una dintre cele mai periculoase categorii de acolo unde copiii au abilităţile de-a controla mintea şi amintirile celorlalţi oameni. Ruby îşi foloseşte abilităţile pentru a-şi convinge supervizorul de faptul că este o „verde” – cea mai puţin periculoasă categorie, cu o inteligenţă extrem de înaltă.

Şase ani mai târziu, Ruby este descoperită că a minţit şi este, de fapt, o portocalie ca urmare a unui test la care este supusă şi care doar cei portocalii îl pot trece. Cate Bebie, o doctoriţă al cărei nume este, de fapt, Cate Connor, se dovedeşte a fi parte din Liga Copiilor, o organizaţie care foloseşte supravieţuitorii pe post de soldaţi, şi o ajută pe Ruby să fugă din tabără. Cele două merg împreună către o benzinărie unde Cate îi oferă lui Ruby un pandativ ce se poate transforma în dispozitiv de urmărire în cazul în care se află în pericol vreodată.

Urmăreşte online filmul The Darkest Minds – Minţi Primejdioase 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film