The Day the Earth Stood Still, film online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Day the Earth Stood Still, film online subtitrat în Română

The Day the Earth Stood Still 2008 (Ziua în care pământul se opri), film online DVDRip, subtitrat în Română

În 1928, în timpul unei expediţii pe înzăpeziţii munţi Karakoram din India, un alpinist vede o sferă strălucitoare. El o atinge şi apoi se trezeşte după o pierdere a cunoştinţei bruscă având o cicatrice pe mână, iar sfera nu mai este de găsit. În zilele noastre, guvernul Statelor Unite alcătuieşte în grabă o echipă de oameni de ştiinţă, incluzând-o pe profesoara de la Princeston Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly), pentru a stabili un plan de supravieţuire atunci când se pune problema ca un obiect necunoscut masiv, ce se deplasează cu o zecime din viteza luminii, să lovească Manhattanul.

Obiectul, însă, încetineşte exact înaintea impactului şi se dovedeşte a fi o navă spaţială sferică, aterizând uşor în Central Park. Din acea navă iese un extraterestru ce se regăseşte imediat înconjurat de forţe militare ostile, armate până-n dinţi. Din cauza confuziei create şi lipsa unui lider autoritar, unul dintre soldaţi deschide focul şi îl împuşcă pe extraterestru. Apoi iese din navă un robot imens pentru a proteja extraterestrul şi emite un val de energie care paralizează temporar oamenii şi perturbă toate sistemele electrice din oraşul New York. Extraterestrul ordonă apoi robotului să se oprească.

Extraterestrul rănit este apoi dus la un spital militar unde i se scoate glonţul şi chirurgul descoperă că trupul asemănător oamenilor al extraterestrului este acoperit de un costum spaţial confecţionat dintr-un material asemănător placentei. Creatura respectivă se dezvoltă rapid şi se transformă în Klaatu (Keanu Reeves). Klaatu are înfăţişarea bărbatului de la începutul filmului, de la care au luat mostre de ADN. Klaatu o informează pe Regina Jackson (Kathy Bates), responsabilă cu Apărarea Naţională, că reprezintă un grup de extratereştrii ce doresc să discute cu ONU. Jackson refuză cererea lui şi ordonă să fie reţinut şi dus într-o locaţie sigură pentru a fi interogat. Klaatu reuşeste să evadeze cu ajutorul lui Helen şi sunt apoi urmăriţi de autorităţi prin Newark, New Jersey, iar celor doi li se alătură şi fiul vitreg al lui Helen, Jacob (Jaden Smith).

Urmăreşte online filmul The Day the Earth Stood Still 2008 (Ziua în care pământul se opri), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “The Day the Earth Stood Still, film online subtitrat în Română”

 1. Sorin says:

  merita vazut , frumos film !!

 2. Foxy says:

  Bun filmul.

 3. vasile says:

  de ce se intrerup toate filmele

 4. Marko says:

  …oare o fi asta un semnal de alarma? si daca da …degeaba da?

 5. ra says:

  pur si simplu genial!

 6. andipanda says:

  Genul de film dat de pro tv la pranz.Cui ii place,mie mi-au ajuns70 min.

 7. Cip says:

  O porcarie.Bun pt copiii pana in 10 ani.Are niste faze de-a dreptul penibile.

 8. falco says:

  frumos nota 10,de asta au venit pe pamant ca santem o rasa de oameni rai,dusmanosi,e.t.c

 9. dex says:

  claritate BRRip, o pu..

 10. POSIBIL PARANORMAL says:

  In primul rind filmul incepea altfel ,asa simt .In al doile-a rind ,scenaristul filmului urmareste firul logic al evenimentelor istorice ,asupra activitatilor umane ,care in fiecare secunda a distrus si distruge alte specii ,ditruge intregul ecosistem Planetar ,necesar chiar si lui ,dar se sperie ca nu cumva sa vie o alta specie extraterestra sa ne distuga pe noi .NU ESTE NEVOIE SA VINA EI ,CA SA NE OMOARE ,O VOM FACE SINGURI ,PENTRU CA INCA NU AM INVATAT SA gindim in mod superior pentru a supravietui .Filmul este un S.F.profund lucrat ,insa face o greseala comuna a peste 70% din s.f.uri ,in care extraterestrii ,au o forma umana .Cite dintre speciile Terrei ,au forma perfect umana ,nici una afara de noi .Facem parte din regnul mamiferelor ,sintem la fel de animale pre cum sint soarecii ,vacile ,ciinii ,maimutele si tot ce-i viu genetic pe-acest Pamint ,caruia ii apartinem cu totii .Daca nu ne-am gasit sosia umana pe Terra ,de ce ar venii din spatiul extraterestru ,o alta specie cu chipul si trupul nostru ? Sint biliarde de specii extraterestre in acest Univers si nici una nu semana cu noi ,ar trebui sa intelegem situatia de fapt ,iar fizionomia extraterestra din filme ar trebui sa fie mai diversificata .

 11. nicu haloiu says:

  de ce dracu lipsește filmul?

 12. nicu haloiu says:

  de ce lipsește filmul?

Spune-ne parerea ta despre acest film