The Dead Girl – Fata moartă (2006) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Dead Girl – Fata moartă (2006) filme online subtitrat în Română

The Dead Girl – Fata moartă (2006) film online subtitrat în Română

Povestea filmului este împărţită în cinci părţi, fiecare dintre ele purtând un titlu propriu. La început este Străinul: Arden (Toni Colette) locuieşte împreună cu mama ei abuzivă şi invalidă. Într-o zi, ea descoperă cadavrul gol al unei femei pe proprietatea lor. Arden devine imediat o mică celebritate în zonă, atrâgând atenţia lui Rudy, acesta explicându-i faptul că femeia decedată este victima unui criminal în serie care pândeşte femei tinere în zonă pentru a le ucide.

Următoarea parte o reprezintă Sora: Leah (Rose Byrne) pregăteşte cadavrul la morgă şi observă un anumit semn din naştere pe care-l are aceasta. Leah suspectează faptul că femeia moartă ar putea să fie chiar sora ei, Jenny, care a fost răpită dintr-un parc din apropiere în urmă cu 15 ani. Deşi ea este aproape convinsă de faptul că decedata este sora ei, părinţii lui Leah nu vor să accepte că Jenny este moartă. Apoi, următoarea parte este Soţia: Ruth este furioasă pentru că soţul ei, Carl, o lasă singură în fiecare noapte.

Într-o dimineaţă, ea găseşte nişte haine, portofele şi cărţi de identitate într-o geantă dintr-o unitate de stocare ce trebuia să fie goală. Ea compară numele de pe cărţile de identitate cu cele ale victimelor criminalului pe care le găseşte în ziare şi realizează şocată că se potrivesc. Carl se întoarce târziu în noapte cu zgârieturi pe gât şi, după o altă ceartă, el pleacă de acasă, negând faptul că are vreo cunoştinţă despre dispariţia femeilor.

Urmăreşte online filmul The Dead Girl – Fata moartă (2006), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film