• Filme Online
 • The Death of Stalin – Moartea lui Stalin, filme online subtitrat în Română


  The Death of Stalin – Moartea lui Stalin, filme online subtitrat în Română

  The Death of Stalin – Moartea lui Stalin 2017, film online HD subtitrat în Română

  La Radio Moscova se transmite un spectacol unde se interpretează ariile lui Mozart. După spectacol, Joseph Stalin (Adrian Mcloughlin) îi spune şefului de la staţia radio că vrea o înregistrare a spectacolului. Problema este că spectacolul nu a fost înregistrat, astfel că acesta este nevoit să apeleze la diverse tertipuri pentru a-i oferi dictatorului ceea ce îşi doreşte, apelând chiar şi la o pianistă pe nume Maria Yudina (Olga Kurylenko), care e împotriva lui Stalin. După completarea înregistrării, Maria strecoară un bilet pentru dictator spunându-i că a distrus ţara.

  Stalin primeşte înregistrarea şi după ce citeşte biletul el începe să râdă, dar apoi suferă o hemoragie cerebrală. În ziua următoare Stalin este descoperit şi membrii comitetului central sunt alertaţi. Primul care soseşte la faţa locului este liderul NKVD Lavrentiy Beria (Simon Russell Beale), care descoperă biletul Mariei, şi Secretarul General Adjunct Georgy Malenkov (Jeffrey Tambor). Când Malenkov se panichează, Beria începe să-l ghideze treptat spre a lua comanda de la Stalin, gândindu-se că-l va folosi pe acesta ca pe o marionetă.

  Nikita Khrushchev (Steve Buscemi) este următorul care soseşte, urmat apoi de către restul comitetului, cu excepţia ministrului de externe Vyacheslav Molotov (Michael Palin), care a fost adăugat pe lista de inamici a lui Stalin cu o noapte în urmă. Curând încep să se formeze două facţiuni, Beria şi Malenkov, pe de-o parte, şi Khrushchev şi ministrul muncii Lazar Kaganovich (Dermot Crowley), de cealaltă parte, în timp ce restul comitetului rămâne încă neutru, dar tinde să ofere mai mult suport lui Malenkov.

  Urmăreşte online filmul The Death of Stalin – Moartea lui Stalin 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film