The Dictator online cu subtitrare in romana

aaa
aaa
The Dictator online cu subtitrare in romana

The Dictator online cu subtitrare in romana

Ani de zile Republica Africană Wadiya a fost condusă de Amiralul General Shabazz Aladeen (interpretat de Sacha Baron Cohen), un tiran excentric, misogin şi antisemit care se înconjoară cu gărzi de corp feminine, refuză să vândă occidentalilor petrolul pe care Republica Wadiya îl deţine şi lucrează în dezvoltarea de bombe nucleare.

După ce consiliul suprem al ONU ameninţă că vor interveni cu forţă militară, Aladeen se duce la sediul ONU din New York pentru a se adresa consiliului. La puţin timp de la aterizare, Aladeen este răpit de Clayton, un asasin angajat de unchiul său viclean, Tamir (Ben Kingsley). Apoi Tamir îl înlocuieşte pe Aladeen cu o sosie a acestuia pe nume Efawadh, pe care intenţionează să-l manipuleze pentru a semna un document prin care să introducă democraţia în Wadiya şi să poată vinde petrol occidentalilor.

 

Aladeen reuşeşte să evadeze, după ce Clayton îşi dă foc accidental, însă înainte de-a lua foc, acesta reuşise să-i radă uriaşa barbă a lui Aladeen făcându-l practic de nerecunoscut. Având această problemă pe cap, Aladeen dă peste activista Zoey (Anna Faris) care-i propune să se angajeze în magazinul ei. Acesta refuză iniţial, însă după ce vede cât de urât este în ţara sa şi vrând cu orice preţ să redevină „dictatorul de drept”, Aladeen acceptă propunerea Annei şi, sfătuit de vărul său, se foloseşte de ea pentru a intra în sediul ONU pentru a împiedica semnarea tratatului de democraţie al Republicii Wadiya.

 

The Dictator online cu subtitrare in romana


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

13 responses to “The Dictator online cu subtitrare in romana”

 1. Kronstadt says:

  Suuuuuuupeeeeer!

 2. Ciprian says:

  S-ar putea ca acest film să fie cel mai Aladeen dintre toate câte am văzut ! 😀

 3. Rias says:

  Mie de obicei nu imi plac comediile si nici nu prea ma uit la filme de comedie…dar trebuie sa recunosc ca asta a fost CEL MAI GENIAL film de comedie EVER! Bravo! Nota 10! XD

 4. dapizel says:

  Filmul esti cel mai aladeen dintre toate ^^.

 5. Footay says:

  Mișto filmul, i-aș da nota 9

 6. Tony says:

  Dece nu merge?

 7. Tranca Vasile says:

  Doamnelor si domnilor…multumesc pt partida de 100 de min de ris!O parodie mai mult decit spumoasa,care nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume…Bravo stafff!!!!

 8. Andrei says:

  I-as da un aviz Aladeen

 9. seitan says:

  frate e cel mai jalnic sait merge tare naspa

 10. maria andreea says:

  este cea mai frumoasa comedie la care m-am uitat.merita vazut .felicitari producatorilor si regizorilor

 11. ovidiu says:

  de ce nu merge subtitrarea?

Spune-ne parerea ta despre acest film