• Filme Online
 • The Dirty Dozen (1967), filme online HD, subtitrat în Română


  The Dirty Dozen (1967), filme online HD, subtitrat în Română

  The Dirty Dozen 1967 (Duzina de ticăloşi), film online HD subtitrat în Română

  În Martie, 1944, în Marea Britanie, Secţiunea Avansată de Comunicații (ADSEC) a Armatei Americane este responsabilă de plănuirea în detaliu a invaziei din Ziua Z. Comandantul ADSEC, Maior-Generalul Sam Worden are în subordine Maiorul John Reisman, un ofițer OSS, și fostul comandant al acestuia, Colonelul Everett Dasher Breed din Divizia Aeriană 101. Personalitățile celor trei bărbați se ciocnesc violent. Reisman este ajutat de prietenul său, Maiorul Max Armbruster. Worden îl desemnează pe Reisman pentru o misiune ultra secretă ce are numele de cod „Proiectul Amnestia.”

  El trebuie să instruiască un grup format din cei mai răi infractori militari și să-i transforme pe aceștia într-un comando de elită pe care să-l trimită într-o misiune aparent sinucigașă: atacarea unei vile din Rennes unde se întâlnesc foarte mulți ofițeri germani de rang înalt a căror eliminare ar însemna reducerea drastică a abilităților militare germane de-a riposta în Ziua Z. Cei care vor supraviețui acestei misiuni vor fi grațiați și readuși în funcțiile avute anterior, recuperându-și totodată și gradele militare.

  Chiar și așa, Reisman le spune în mod repetat că foarte puțini dintre ei vor reuși să se întoarcă din această misiune. Sub comanda lui Reisman, susținut de Căpitanul Kinder și supervizați de Bowren împreună alți oficiali de rang înalt, grupul începe instrucția. Cei 12 bărbați sunt instruiți în lupta corp la corp de către Reisman și ajung treptat să învețe cum să se comporte ca un grup unit. Pentru instrucția de parașutism, ei sunt trimiși la o bază condusă de Colonelul Breed.

  Urmăreşte online filmul The Dirty Dozen 1967 (Duzina de ticăloşi), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film