• Filme Online
 • The Echo – Ecoul (2008), filme online HD, subtitrat în Română


  The Echo – Ecoul (2008), filme online HD, subtitrat în Română

  The Echo – Ecoul 2008, film online HD, subtitrat în Română

  După ce şi-a petrecut mai mulţi ani în puşcărie, Bobby Reynolds este eliberat pe cauţiune şi se mută în vechiul său apartament din New York unde mama lui singuratică a trăit şi murit în perioada în care el era încarcerat. Bobby îşi găseşte de muncă la un atelier deţinut de către Hector Rodriguez şi încearcă să-şi refacă viaţa. Cu toate acestea, el este văzut ca un paria şi vechii lui prieteni sau vecinii nici nu mai vor să-i vorbească.

  El o întâlneşte apoi pe fosta sa iubită, Alyssa, care lucrează ca ospătăriţă şi studiază la şcoala de design, şi încearcă să îşi reia relaţia de iubire ce a fost întreruptă de condamnarea lui. Bobby începe să audă nişte zgomote stranii prin casă, găseşte sânge în apartament şi aude o ceartă între abuzivul ofiţer de poliţie Walter, soţia lui Gina, şi fiica acestora, Carly, care locuiesc vis-a-vis de el. Ulterior, el găseşte o sticluţă de pastile în baie şi află de la manager că mama lui s-a blocat în apartament cu o săptămână înainte de-a muri.

  În momentul în care Bobby aude o nouă ceartă la vecini, el le bate la uşă încercând să intervină pentru a aplana conflictul. Walter îi deschide şi îi spune să îşi vadă de treburile sale, însă într-o altă seară el aude cum Walter o bate pe Gina şi o vede pe fetiţă stând speriată în faţa uşii lui. Bobby o invită pe fată înăuntru şi sună la poliţie pentru a raporta. Lucrul straniu este că, aşa cum se va dovedi imediat, apartamentul cu pricina a fost abandonat de câţiva ani şi nu mai locuieşte nimeni acolo.

  Urmăreşte online filmul The Echo – Ecoul (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “The Echo – Ecoul (2008), filme online HD, subtitrat în Română”

  1. POSIBIL PARANORMAL says:

   Tin minte filmele Ambelicane din trecut ,de prin anii 60 ,cind totul era curat ,strlucitor si proaspat vopsit ,iar mie mi-era ciuda ca nu este si la noi ca la ei .Acest film ,ca si in majoritatea filmelor de dupa criza financiara care se mai face si acum simtita la EI ,PESTE TOT VEZI DECADERE ,oameni cu probleme deosebite ,case si cladiri darapanate ,personaje triste ,cu fetele comune ,ca a marii majoritati a populatiei .Pina si fantomele au capatat IN FILM mizeria societatii decadende UNDE ACESTEA CONTINUA DUPA MOARTE COMPORTAMENTUL DEVIANT SOCIAL provenit din bolile mintale ale “originalilor” anteriori umani .Mizeria saraciei nu socheaza pe Romani ,pentru ca ne-am obisnuit cu ea ,dar deranjaza sa o vezi in filme ,aproape in majoritatea lor ,cind noi cautam Altceva mai deosebit si ca “model” PENTRU NOI .”ECOUL” fantomelor si subiectul acestui film ,este intrecut prin imaginea Excesiva si din Ambundenta a MIZERIEI TOTALE dezgustatoare vederii ,IN CARE IATA UN POLITIST SI UN FOST PUSCARIAS O IMPART ,fiecare cu “problemele” LUI !

  2. pop cain says:

   ASA FRUMOS FILM…..NICI NU MI-AM DAT SEAMA CAND A INCEPUT LA CAE REDIRECTIONARI AM PRIMIT

   SA NU MAI ZIC DE CLARITATE….A FOST FILMAT CU NOKIA 3310 ??????

   O SEARA BUNA!!!!!!

  3. pop cain says:

   ASA FRUMOS FILM…..NICI NU MI-AM DAT SEAMA CAND A INCEPUT LA CAE REDIRECTIONARI AM PRIMIT

   SA NU MAI ZIC DE CLARITATE….A FOST FILMAT CU NOKIA 3310 ??????

   O SEARA BUNA!!!!!!

  4. adrian ifrim says:

   Pe saitul rusesc se vede bine.Clasica poveste cu suflete care nu isi gasesc odihna.Destul de bun.

  5. cezar says:

   Ce prostie…

  Spune-ne parerea ta despre acest film