The Endless (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Endless (2018), filme online subtitrat în Română

The Endless (2018), film online subtitrat în Română

Fraţii Justin şi Aaron primesc o casetă video în cutia poştală din partea Camp Arcadia, un grup din a cărui structură au făcut parte în urmă cu un deceniu. Cei doi îşi amintesc în mod diferit evenimentele din acea perioadă; în timp ce Justin susţine că grupul era un cult mortal extraterestru, Aaron îşi aminteşte ca fiind o comunitate prietenoasă şi inofensivă. Aaron afirmă că acea casetă demonstrează faptul că membrii acelui grup sunt încă în viaţă.

Cu toate acestea, Justin este îngrijorat cu privire la faptul că discuţiile despre „ascensiune” ar putea să fie un mesaj codat care să însemne o nouă viitoare sinucidere în masă. Sătul de inabilitatea de a-şi face noi prieteni şi a-şi găsi locuri de muncă decente de când au plecat din Camp Arcadia, Aaron îl covinge pe Justin să se întoarcă acolo vreme de o zi pentru a vedea cum merge treaba. Cei doi sunt primiţi cu braţele deschide acolo.

Niciunul dintre membrii grupului pare să nu fi îmbătrânit în ciuda atâtor ani care au trecut de la plecarea lor de acolo. Anna şi Lizzy încep să devină interesate de cei doi fraţi. Cu toate că Aaron se bucură de atenţia pe care o primeşte, Justin este mai sceptic şi încearcă să păstreze distanţa. Unul dintre membri, Hal, îi arată lui Justin o ecuaţie de fizică l-a care a muncit foarte mult şi îi spune ca nu poate să explice ceea ce reprezintă aceasta, însă ar putea să fie o culoare imposibilă.

Urmăreşte online filmul The Endless 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “The Endless (2018), filme online subtitrat în Română”

  1. GMP says:

    Un film foarte interesant, trebuie urmarite cu atentie toate planurile de timp si spatiu in care se desfasoara actiunea.

Spune-ne parerea ta despre acest film