The Favourite – Favorita (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Favourite – Favorita (2018), filme online subtitrat în Română

The Favourite – Favorita (2018), film online subtitrat în Română

În anul 1708, Marea Britanie se află în plin război cu Franţa, iar Regina Anne este pe tron. Având o sănătate fragilă, Anne nu prea are tragere de inimă să se ocupe de guvernarea ţării şi în schimb preferă activităţi excentrice cum ar fi cursele de raţe sau să se joace cu cei 17 iepuri ai săi, fiecare dintre ei reprezentând un copil pe care l-a pierdut de-a lungul anilor. Consiliera ei, Sarah Churchill, Ducesa de Marlborough, este cea care conduce practic ţara datorită influenţei pe care o are asupra Reginei.

Eforturile lui Sarah de-a o controla pe Anne sunt subminate de către Robert Harley, un membru al Parlamentului care nu este de acord cu o anumită taxă pe care Regina a impus-o să facă rost de bani spre finanţarea războiului. Între timp, Abigail Hill, verişoara săracă a lui Sarah, soseşte la palat pentru a căuta de lucru. Reputaţia lui Abigail este pătată de tatăl ei care a pierdut-o la un joc de cărţi în favoarea unui german.

La început, Sarah este pusă să facă treburi mărunte de menajeră, dar după ce vede starea precară de sănătate a Reginei, ea observă o şansă de-a se apropia de verişoara ei şi, ulterior, de Regină însăşi. Sarah foloseşte nişte plante pentru a crea leacuri care să aline suferinţele Reginei şi chiar dacă la început este pedepsită de verişoara sa pentru că a acţionat pe presupuneri, ea intră în graţii atunci când se dovedeşte că leacurile sale au efect benefic asupra Reginei. Drept recunoştinţă, Regina îi oferă un post mult mai important.

Urmăreşte online filmul The Favourite – Favorita (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film