The Foreigner – Strainul 2017, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Foreigner – Strainul 2017, filme online subtitrat în Română

The Foreigner – Strainul 2017, film online subtitrat în Română

Ngoc Minh Quan este un veteran al Războiului din Vietnam care s-a retras din activitate şi şi-a deschis un restaurant chinezesc la Londra. Când fata lui adolescentă, Fan, este ucisă într-un atentat terorist revendicat de o grupare care-şi spune „Autentica IRA”, tulburatul Quan încearcă să obţină răzbunarea. La început, el încearcă să mituiască un ofiţer de la Scotland Yard pe nume Richard Bromley pentru a obţine numele atentatorilor, dar acesta refuză să ia mita sau să dezvăluie vreo informaţie.

Quan îşi îndreaptă atenţia apoi spre un funcţionar de la ministerul irlandez pe nume Liam Hennessy, care vorbeşte public despre statutul său de fost lider al „IRA Temporară” în timp ce condamnă atentatul terorist. Keyi Lam este colega de serviciu şi prietenă de nădejde a lui Quan, iar aceasta încearcă să-l consoleze şi să-l convingă să treacă peste acest tragic incident, dar el refuză şi în cele din urmă pleacă la Belfast pentru a se întâlni cu Hennessy.

Hennessy susţine că nu are nicio informaţie cu privire la atentat sau la oamenii care l-au comis, însă Quan nu îl crede. Întrebările sale ajung până în punctul în care devine fixat asupra lui Hennessy şi îi pune o bombă artizanală în birou, ameninţând că o să urmeze mult mai multe dacă nu va primi numele atentatorilor. Hennessy încearcă să-i identifice pe terorişti schimbând anumite cuvinte cheie, însă între timp trimite mai mulţi mercenari şi oameni de încredere de-ai lui pentru a-l scoate pe Quan din ecuaţie deoarece este mult prea periculos pentru el şi planurile sale.

Urmăreşte online filmul The Foreigner – Strainul 2017, cu subtitrare în Română şi calitate TS.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “The Foreigner – Strainul 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. Tel says:

    filmul este sters. The foreigner

Spune-ne parerea ta despre acest film