The Fountain 2006, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Fountain 2006, filme online subtitrat în Română

The Fountain 2006 (Fântâna), film online DVDRip, subtitrat în Română

The Fountain este un film american de dragoste/dramă care amestecă elemente de fantezie, istorie, religie şi ştiinţifico-fantastic. Regia îi aparţine renumitului Darren Aronofsky şi spune trei poveşti separate unde Hugh Jackman şi Rachel Weisz au rolurile principale în fiecare dintre ele. Aceste trei poveşti diferite constau în strădania unui om de ştiinţă din vremurile noastre care se străduieşte să descopere un leac pentru soţia lui bolnavă, un conquistador şi regina lui, şi un călător prin spaţiu din viitor care este tulburat de halucinaţii cu iubirea lui de mult pierdută.

Conquistadorul Tomás Verde (Hugh Jackman) luptă în Noua Spanie cu o hoardă de Mayaşi pentru a putea intra într-o piramidă, acolo unde este atacat de un preot Mayaş cu o sabie în flăcări. Prin imagini din trecut este prezentat faptul că acesta a fost angajat de Regina Isabella a Spaniei (Rachel Weisz) pentru a merge în Lumea Nouă în căutarea Biblicului Copac al Vieţii. Dacă Tomás va reuşi să-l găsească, ea este convinsă că poate pune capăt problemelor dintre ea şi un influent cleric din timpul Inchiziţiei Spaniole care încearcă să uzurpe tronul. Isabela îi promite acestuia că se va căsători cu el după ce se va întoarce din această călătorie dacă va avea succes.

Când Tomás soseşte la destinaţie, el descoperă că restul cavalerilor care-l însoţesc sunt foarte obosiţi de această călătorie şi refuză să mai continue căutarea Copacului Vieţii. Un călugăr Franciscan descoperă locaţia unui templu, însă este ucis accidental atunci când Tomás încearcă să aplaneze revolta ce s-a dezvoltat printre ofiţerii săi. În ultimele clipe de viaţă, călugărul îi oferă lui Tomás un pumnal ceremonial şi îl direcţionează spre piramidă. El se îndreaptă spre piramidă împreună cu oamenii lui, însă acolo sunt prinşi într-o ambuscadă care se lasă cu capturarea lor.

Urmăreşte online filmul The Fountain 2006 (Fântâna), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “The Fountain 2006, filme online subtitrat în Română”

  1. Adi says:

    As dori sa urmăresc acest film, dar este farà traducere!
    Multumesc!

  2. Adriana says:

    Multumesc, am reușit sa vad filmul.
    Mi-a plăcut mult acest film! (10)

Spune-ne parerea ta despre acest film