The Friends of Eddie Coyle (1973), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Friends of Eddie Coyle (1973), filme online subtitrat în Română

The Friends of Eddie Coyle (1973), film online HD subtitrat în Română

Eddie Coyle (cunoscut drept „Eddie Fingers”) este un curier bătrân care lucrează la o patiserie. El este şi un criminal mărunt pentru o organizaţie criminală din Boston. Pe Eddie îl aşteaptă o pedeapsă cu puşcăria de câţiva ani buni ca urmare a deturnării unui camion în New Hampshire care a fost pusă la cale de către Dillon, proprietarul unui bar local. Singura şansă pe care o mai are Coyle să scape de închisoare este colaborarea cu un agent ATF, Dave Foley, spre a deveni informatorul lui.

Ceea ce nu are habar Coyle este faptul că Dillon, la rândul său, este informator pentru Foley. O grupare condusă de către Jimmy Scalise şi de Artie Van au comis o serie de spargeri de bănci în plină zi şi au luat ostatici, iar Coyle este cel care îi aprovizionează cu arme. Un alt dealer de arme, Jackie Brown, îl aprovizionează la rândul său pe Coyle şi acesta cere mai multe arme deoarece grupul îşi aruncă armele după fiecare jaf şi are mereu nevoie de altele noi.

Jackie se străduieşte foarte mult să îi facă rost lui Coyle de ceea ce are nevoie. Ulterior, Coyle descoperă anumite lucruri pe care le face Jackie şi hotărăşte să îl prârască pe acesta lui Foley ca să îşi salveze el însuşi pielea. Mai apoi, Coley pretinde că s-ar fi achitat de datoria faţă de Foley şi cere să fie lăsat în pace, dar acesta din urmă îi spune că şefii săi nu acceptă acest lucru şi are nevoie să-i ofere mai multe informaţii în continuare, altfel va ajunge după gratii.

Urmăreşte online filmul The Friends of Eddie Coyle (1973), cu subtitrare în Română şi calitate HD.SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film