The Gift – Prezicere fatală (2000) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Gift – Prezicere fatală (2000) filme online subtitrat în Română

The Gift – Prezicere fatală (2000) film online subtitrat în Română

În oraşul Brixton, Georgia, văduva Annie Wilson este prezicătoarea locului. Jessica King, logodnica unui profesor local, Wayne Collins, dispare fără urmă. Annie are o viziune referitor la faptul că Jessica a fost ucisă şi cadavrul ei a fost aruncat într-un iaz. Ea îl informează pe şeriful local Pearl Johnson despre viziunea pe care a avut-o şi, în ciuda scepticismului acestuia, Johnson caută în iazul de lângă casa lui Donnie Barksdale, soţul violent al uneia dintre clientele lui Annie, Valerie.

Donnie a ameninţat-o în trecut pe Annie şi copii acesteia pentru că a sfătuit-o pe Valerie să-l părăsească. Valerie permite căutarea în iaz atunci când Donnie este plecat de acasă, dar el se întoarce în timp ce căutarea este în plină desfăşurare. Poliţia găseşte acolo cadavrul lui Annie şi Donnie este arestat pentru crima. În timpul procesului care urmează se fac anumite descoperiri despre o legătură pe care o avea Donnie cu Jessica.

Buddy Cole, o cunoştiţă de-a lui Annie, are o ură teribilă faţă de tatăl lui şi încearcă să îi explice motivul pentru care îşi urăşte tatăl atât de mult, dar ea este prea preocupată cu alte lucruri şi refuză să îl asculte. În acea seară, mama lui Buddy o sună pe Annie şi îi cere să vină la ei acasă deoarece acesta a cedat psihic şi l-a legat pe tatăl său de un scaun. Mai apoi, el îi dă foc de viu şi se descoperă faptul că motivul urii sale atât de puternice este faptul că a fost abuzat sexual de acesta pe când era copil.

Urmăreşte online filmul The Gift – Prezicere fatală (2000), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “The Gift – Prezicere fatală (2000) filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

    Un film bun,cu actori de calibru.Merita vazut.

Spune-ne parerea ta despre acest film