• Filme Online
 • The Good Lie 2014, filme online DVDRip subtitrat în Română


  The Good Lie 2014, filme online DVDRip subtitrat în Română

  The Good Lie 2014 (O minciună necesară), film online DVDRip, subtitrat în Română

  Mamere şi Theo sunt băieţii căpeteniei unui sat din Sudul Sudanului. În momentul în care un atac al miliţiei din Nord le distruge casele şi ucide părinţii, băiatul cel mare, Theo, este nevoit să-şi asume rolul de căpetenie şi să conducă un grup de tineri supravieţuitori, inclusiv sora lui, Abital, cât mai departe de războiul devastator. Problema este că terenul ostil şi plin de neprevăzut are alte pericole pentru ei şi ajungerea la un loc în care să-şi ducă traiul mai în siguranţă nu este una uşoară.

  Pe măsură ce grupul de copii încearcă să ajungă la tabăra de refugiaţi Kakuma, Kenia, ei se întâlnesc cu alţi copii care fug de război şi se împrietenesc cu Jeremiah, care, la 13 ani, este deja un credincios, şi cu Paul, ale cărui abilităţi devin esenţiale pentru supravieţuirea lor. Mulţi ani mai târziu, deveniţi acum adulţi, lor li se oferă oportunitatea de-a părăsi tabăra şi a se stabili în America. Când ajung în Kansas, ei sunt întâmpinaţi de Carrie Davis (Reese Witherspoon) care a fost desemnată să-i ajute să-şi găsească de muncă – o sarcină deloc uşoară.

  Deşi Carrie a reuşit până acum să nu se implice emoţional, aceşti refugiaţi, care au nevoie disperată de ajutor pentru a se descurca în secolul al 20-lea şi a-şi reclădi vieţile distruse, au nevoie şi de compasiune. Aşadar, Carrie se îmbarcă şi ea în propria aventură pentru a explora un teritoriu necunoscut şi este ajutată în acest demers de şeful ei, Jack (Corey Stoll). Împreună, Băieţii Pierduţi şi aceşti străini neobişnuiţi descoperă umorul în diferenţele culturale şi emoţia sau speranţa în încercările la care sunt supuşi de viaţa în America.

  Urmăreşte online filmul The Good Lie 2014 (O minciună necesară), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film