• Filme Online
 • The Greatest Showman 2017, filme online subtitrat în Română


  The Greatest Showman 2017, filme online subtitrat în Română

  The Greatest Showman 2017 (Omul Spectacol), film online subtitrat în Română

  P. T. Barnum a avut parte de-o copilărie dificilă, iar el şi tatăl său, Philo, un croitor, lucra pentru familia Hallett şi Barnum se îndrăgosteşte de fiica şefului lor, Charity. Cu toate că ea este trimisă pentru a-şi termina studiile, Barnum o asigură pe aceasta că nu vor fi despărţiţi. Cei doi continuă să menţină legatura prin intermediul scrisorilor şi se reîntâlnesc după ce ajung amândoi la maturitate, în cele din urmă ajungând să se şi căsătorească şi să-şi crească cele două fiice în New York.

  Ei duc o viaţă umilă în New York, dar chiar dacă Charity este fericită, Barnum tânjeşte la mai mult. Barnum îşi pierde locul de muncă după ce compania la care lucra este obligată să intre în faliment. Făcând un pariu riscant cu el însuşi, el face un împrumut la bancă păcălindu-i cu un gaj fals. El foloseşte banii pentru a cumpăra un muzeu în Manhattan unde sunt expuse diverse modele realizate din ceară.

  La început, vânzările sunt modeste, iar la sugestia copiilor săi de-a prezenta ceva „viu”, el caută nişte „ciudaţi” care să performeze la muzeul său. Acest lucru atrage o audienţă masivă, în ciuda protestelor şi recenziilor negative, lucru care-l face pe Barnum să redenumească muzeul în „Circul lui Barnum”. Căutând modalităţi de a-şi spori popularitatea printre cei din clasa superioară a societăţii, el se întâlneşte cu dramaturgul Phillip Carlyle şi îl convinge să se alăture spectacolelor sale. Carlyle este încântat de Anne Wheeler, o artistă afro-americană, dar îşi ascunde sentimentele faţă de ea.

  Urmăreşte online filmul The Greatest Showman 2017 (Omul Spectacol), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “The Greatest Showman 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. a says:

   si…. daca nu este disponibil filmul de ce il recomandati in e-mail ca si cand ar fi subtitrat?

  Spune-ne parerea ta despre acest film