The Grinch 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Grinch 2018, filme online subtitrat în Română

The Grinch 2018, film online subtitrat în Română

În oraşul Whoville, umanoizii numiţi „Whos” sunt foarte încântaţi de sărbătorirea Crăciunului. Singurul deloc încântat de sărbătoare este o creatură arţăgoasă cu blană verde numită Grinch. Această creatură are inima de două ori mai mică decât ar fi normal şi trăieşte ca un hermit într-o peşteră din vârful muntelui Crumpit, aflat la nord de Whoville. Grinch are un câine de companie pe nume Max şi amândoi merg în Whoville doar atunci când Grinch are nevoie să cumpere mâncare şi să facă lucruri rele.

Între timp, o fetiţă în vârstă de şase ani pe nume Cindy Lou Who observă faptul că mama ei este suprasolicitată în încercarea de-a avea grijă de ea şi de cei doi fraţi gemeni mai mici, Buster şi Bean. La început, ea hotărăşte să trimită o scrisoare la Moş Crăciun pentru a o ajuta pe mama ei, însă după ce se întâlneşte cu Grinch şi acesta îi spune în mod sarcastic faptul că va trebui să discute faţă-n faţă cu el ca să o ajute, ea hotărăşte să plece la Polul Nord ca să-l întâlnească personal pe Moş.

Numai că atunci când Donna o anunţă că drumul până la Polul Nord şi înapoi i-ar lua cam o lună, ea se gândeşte că mai bine încearcă să-l captureze pe Moş Crăciun cu ajutorul câtorva prieteni. Cum Crăciunul se apropie, toate festivităţile din Whoville îi reamintesc lui Grinch despre copilăria lui nefericită petrecută în mare parte singur şi nedorit într-un orfelinat. Grinch hotărăşte să le fure Crăciunul locuitorilor din Whoville pentru a-şi alina suferinţa.

Urmăreşte online filmul The Grinch 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film