• Filme Online
 • The Guardians – Zaschitniki 2017, filme online subtitrat în Română


  The Guardians – Zaschitniki 2017, filme online subtitrat în Română

  The Guardians – Zaschitniki 2017, film online HD subtitrat în Română

  În timpul Războiului Rece, o organizaţie secretă a adunat o trupă de super eroi sovietici pentru a-şi apăra patria de ameninţările supranaturale. În echipă sunt reprezentanţi din mai multe naţionalităţi ale Uniunii Sovietice, fiecare dintre ei ascunzându-şi adevărata identitate. A fost sclipirea unui anume om de ştiinţă al cărui succes l-a făcut pe rivalul său, Profesorul August Kuratov (Stanislav Shirin), să încerce să evadeze şi să dezvolte propriul său proiect Module-1, departe de supravegherea autorităţilor sovietice.

  Când armata a fost chemată să îl aresteze, el a bombardat laboratorul însă a supravieţuit datorită unor substanţe chimice cu care s-a acoperit. El contruieşte o maşinărie şi o testează pe el însuşi şi îşi foloseşte puterile nou-găsite pentru a genera electricitate şi a controla maşinăriile, făcându-şi o armată de clone ale sale pentru a demonstra lumii că este un adevărat geniu. În zilele noastre, câţiva roboţi care sunt folosiţi într-un exerciţiu se întorc împotriva oficialilor supraveghetori şi îi ucid, ceea ce face Ministerul Apărării să realcătuiască organizaţia „Patriot”.

  Lidera grupului este Maiorul Elena Larina (Valeriya Shkirando), iar cei membrii ai organizaţiei pe care reuşesc să-i localizeze şi să-i recruteze sunt Ler (Sebestien Sisak), Khan (Sanzhar Madiyev), Ursus (Anton Pampushnyy) şi Xenia (Alina Lanina). Misiunea lor este să meargă în laboratorul lui Kuratov ce se află într-o fabrică veche pentru a vedea ce se află pe acolo, însă ajung să fie capturaţi. Kuratov le oferă Gardienilor şansa de-a i se alătura, însă aceştia refuză şi, drept urmare, îi ţine prizonieri cu ajutorul unui câmp magnetic.

  Urmăreşte online filmul The Guardians – Zaschitniki 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  14 responses to “The Guardians – Zaschitniki 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. cristina says:

   filmul nu se deschide de pe nici un server…

  2. cristina says:

   gata am reusit,cred ca i sa fc frica dupa ce am scris mesajul 🙂 )) servarul 1 si 2 merg celelalte doua nu.. mersi

  3. ionut says:

   super nota 8!

  4. George says:

   poveste nota 2
   realizare+efecte 10
   idee 4

  5. costel says:

   O panarama de film

  6. Laur I says:

   Ce porcarie!!! Nu va pierdeti timpul…

  7. Genu says:

   Chiar daca povestea nu este originala,filmul este spectaculos.Cei care in comentariile lor”au dat cu parul”,cred ca au o idee preconceputa despre realizarile rusesti…Fara sa fiu pro-rus,apreciez literatura,muzica clasica si arta rusa,aici intrind si cinematografia,care de multe ori a dat capodopere(nu in acest caz !).

  8. falco says:

   Frumos film,nota 10!

  9. Ovidiu says:

   PT GENUL SF, ESTE REUSIT. IDEI NOI, SCENARII CU UN CONTINUT BUN. PE FINAL, ESTE UN FILM DE NOTA 10. SUCCES UN CONTINUARE!!!!!!

  10. Tia says:

   Copie fidela a “The Avengers”…..

  11. farar stefan says:

   super film

  12. Dorula says:

   Filmul merita numai de plictiseala, daca e sa il compar cu alte filme rusesti care le-am vazut as zice ca e reusit dar daca e sa-l compar cu alte filme internationale, de la primplanurile trase la nesfarsit pana la scene care nu au nimic in comun una cu alta, nu e reusit.

   Filmul, mie mia adus aminte de scenele de la comand&conquer si trupele tot de C&C mia adus aminte de la spider tank-urile pana la pick-up cu mitraliere.

   Pe scurt, daca filmul aparea in 2007 era ceva. 😀

  13. DANUT. says:

   nu se deschide de pe nici un server multumesc

  Spune-ne parerea ta despre acest film