The Happytime Murders (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Happytime Murders (2018), filme online subtitrat în Română

The Happytime Murders – Cine trage sforile? (2018), film online subtitrat în Română

Într-o lume în care marionetele co-există cu oamenii, însă sunt tratate ca nişte cetăţeni de rang inferior, Phil Phillips a devenit prima marionetă care a fost acceptată în cadrul LAPD, însă a fost concediat după o perioadă. Acum reprofilat drept detectiv particular şi având o secretară umană, Bubbles, el este angajat de o clientă marionetă pe nume Sandra pentru a afla cine o şantajează. Phil urmează o pistă care-l duce la un magazin pentru adulţi care e patronat de o marionetă.

În timp ce el se află în spate şi verifică anumite documente, un atacator dă buzna şi îi omoară pe toţi cei prezenţi acolo, inclusiv pe Mr. Bumblypants, un membru din faimosul sitcom cu marionete, The Happytime Gang. LAPD soseşte la faţa locului şi Phil se întâlneşte cu fosta lui parteneră, Detectiva Connie Edwards. Cu 12 ani în urmă, Edwards a fost ameninţată cu pistolul de o marionetă, iar când Phil a încercat să-l împuşte a tras din greşeală într-o altă marionetă nevinovată, omorând-o de faţă cu fetiţa acesteia.

Edwards a depus mărturie împotriva lui Phil şi din acel moment s-a trecut o lege care a interzis marionetelor să mai fie poliţiste. În zilele noastre, Edwards crede că acest caz a fost doar un jaf care a decurs prost, numai că Phil este convins de faptul că a fost un asasinat bine gândit. În acea noapte, fratele lui Phil, Larry, şi el fost membru al Happytime Gang, este devorat de nişte câini care au fost intenţionat lăsaţi să intre în casa lui. Cu trageri de inimă, Phil îşi uneşte forţele cu Edwards pentru a-l găsi pe criminal.

Urmăreşte online filmul The Happytime Murders – Cine trage sforile? (2018), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film