The Hate U Give (2018), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Hate U Give (2018), filme online subtitrat în Română

The Hate U Give (2018), film online HD subtitrat în Română

Starr Carter este o fată americană de culoare în vârstă de 16 ani care locuieşte într-un cartier fictiv populat în cea mai mare parte de oameni de culoare, numit Garden Heights. Ea merge la o şcoală privată unde sunt şi studenţi albi, numită Williamson Prep. După ce se declanşează o armă la o petrecere la care Starr se afla împreună cu Kenya, sora vitregă a fratelui ei, Starr este dusă acasă de către cel mai bun prieten al ei din copilărie, Khalil.

Pe când se duceau acasă, ei sunt opriţi de un ofiţer de poliţie alb. Acesta îi spune lui Khalil, negru fiind, să iasă din masină; după ce se dă jos din maşină, Khalil se întinde prin fereastra şoferului pentru a vedea ce face Starr şi să ia o perie. Poliţistul, însă, vede că Khalil are un obiect suspect în mână şi crede că este ceva periculos aşa că scoate pistolul şi îl împuşcă de trei ori, omorându-l.

Starr se grăbeşte să vadă ce s-a întâmplat cu prietenul ei, iar poliţistul îi cere să păstreze distanţa, iar apoi observă greşeala pe care a comis-o. Moartea lui Khalil devine imediat o ştire naţională şi se iscă o mare vâlvă în jurul său. Identitatea lui Scarr drept martoră este iniţial păstrată secret de toată lumea cu excepţia familiei sale – nimeni dintre prietenii sau colegii ei de şcoală neavând nici cea mai mică idee despre implicarea pe care o are şi Starr în situaţie. Lucrurile se schimbă când se încearcă muşamalizarea cazului, iar Starr trebuie să-şi găsească o voce şi să înfrunte cu fermitate adevărul.

Urmărește online filmul The Hate U Give (2018), cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film