The Hot Chick – Puicuţa cu cocoşel 2002, filme online subtitrat in Romana

aaa
aaa
The Hot Chick – Puicuţa cu cocoşel 2002, filme online subtitrat in Romana

The Hot Chick – Puicuţa cu cocoşel 2002, film online HD subtitrat in Romana

În palatul regelui Ethiopiei din anul 50 înainte de Christos, Prinţesa Nawa foloseşte o pereche de cercei fermecaţi pentru a scăpa de o căsătorie aranjată, schimbând corpul cu o sclavă. Când fiecare femeie poartă unul dintre cercei, corpurile lor fac schimb, însă mintea rămâne. În zilele noastre, Jessica Spencer este o liceeană populară ce locuieşte în California cu prietenele sale April, Keecia şi Lulu. April este cea mai bună prietenă, iar ele toate ca grup sunt majorete.

Într-o zi la şcoală, Jessica face mişto de o fată mai mare pe nume Hildenburg şi de o fată ce se ocupă cu vrăjitoria pe nume Eden. După aceea, Jessica şi prietenele sale merg la un mall din zonă unde Jessica îi înscenează rivalei sale Bianca un furt şi apoi găseşte cerceii respectivi într-un magazin cu tematică africană. La scurt timp după aceea, un infractor mărunt pe nume Clive Maxtone jefuieşte o benzinărie din apropiere. Când Jessica şi prietenele sale se opresc acolo şi îl confundă cu un angajat, el se comportă fix ca atare pentru a nu ridica suspiciuni.

Jessica pierde accidental unul dintre cercei şi Clive îl ridică după ce fetele pleacă. În acea seară, atât Clive cât şi Jessica îşi pun câte un cercel şi când se trezesc a doua zi fiecare devine captiv în corpul celuilalt. Această întâmplare o dezavantajează cel mai tare pe Jessica pentru că are o competiţie de majorete la balul liceului care se apropie cu repeziciune. Cu toate că la început este foarte dificil, Jessica le convinge pe April, Keecia şi Lulu că întâmplarea este adevărată şi chiar este captivă într-un corp de bărbat.

Urmăreşte online filmul The Hot Chick – Puicuţa cu cocoşel 2002, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film