The House with a Clock in its Walls (2018) filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The House with a Clock in its Walls (2018) filme online subtitrat în Română

The House with a Clock in its Walls 2018 (Misterul ceasului din perete) film online subtitrat în Română

După moartea părinţilor săi în urma unui accident de maşină, copilul în vârstă de zece ani, Lewis Barnavelt se mută pentru a locui împreună cu unchiul său, Jonathan. Tot ce i-a mai rămas de la părinţii lui este o bilă magică pe care i-au oferit-o aceştia în dar. El se întâlneşte cu vecina şi buna prietenă a lui Jonathan, Florence Zimmerman. În timpul nopţii, Lewis este intrigat când aude un o bătaie în perete. El începe să exploreze casa şi îl vede pe Jonathan spărgând un perete cu ciocanul.

Speriat, el fuge şi dă peste mai multe obiecte din casă care pur şi simplu au prins viaţă. Jonathan îi mărturiseşte faptul că este un vrăjitor, iar Florence este la rândul ei vrăjitoare. Proprietarii anteriori ai casei lor a fost un cuplu format din sinistrul vrăjitor Isaac Izard şi la fel de sinistra soţie, Selena, care au ascuns în peretele casei lor un ceas înainte de-a muri. Jonathan încearcă de multă vreme să găsească acel ceas şi să-i afle adevărata însemnătate.

În ciuda descurajării lui Jonathan, Lewis începe şi el să înveţe tainele magiei. În prima lui zi de la noua şcoală unde urmează să înveţe, Lewis se întâlneşte cu Tarby Corrigan şi se împrieteneşte cu el pentru a câştiga alegerile la preşedinţia clasei. După ce Tarby câştigă alegerile el îl abandonează pe Lewis. Mama lui Lewis îl vizitează pe acesta în vis şi când se plânge că Tarby nu îl consideră prietenul său, ea îi sugerează să folosească o vrajă din cartea interzisă pentru a-l impresiona.

Urmăreşte online filmul The House with a Clock in its Walls 2018 (Misterul ceasului din perete), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

One response to “The House with a Clock in its Walls (2018) filme online subtitrat în Română”

  1. COSEREA SORIN says:

    FRUMOS, MERITA VAZUT !IGNORATI RECLAMELE DE LA MAXBET.

Spune-ne parerea ta despre acest film