The Humanity Bureau 2017, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Humanity Bureau 2017, filme online subtitrat în Română

The Humanity Bureau 2017, film online subtitrat în Română

Războiul continuu, schimbările accentuate din punct de vedere al climei şi diverse interese politice ale unor câtorva grupuri de interese au distrus America din punct de vedere al resurselor naturale şi nu numai, acest lucru petrecându-se într-un viitor nu foarte îndepărtat de ceea ce trăim în momentul de faţă. Seminţele care sunt plantate în pământ foarte rar ajung să se dezvolte şi să ofere roade, iar apa care mai există este foarte poluată şi oamenii sunt obligaţi să muncească din greu pentru a supravieţui.

Având în vedere toate aceste lucruri, guvernul american a încercat să ia anumite măsuri pentru a combate efectele negative şi a înfiinţat o agenţie guvernamentală care să evalueze productivitatea fiecărei persoane. Un agent care lucrează în această agenţie este Noah Kross (Nicolas Cage) şi primeşte misiunea de-a se ocupa de evaluări, iar în funcţie de rezultate oferite de el oamenii sunt fie păstraţi în continuare în America, fie deportaţi într-o altă zonă numită generic „Noul Eden”.

Până acum, rapoartele realizate de Kross au fost demne de luat în considerare de superiorii lui, numai că raţiunea lui este dată peste cap când se întâlneşte cu o fermieră şi fiul adolescent al acesteia. El amână în mod inexplicabil să prezinte raportul de evaluare pentru ca băiatul să poată să participe la un recital muzical ce se desfăşoară în ziua următoare. Acest act minor de insubordonare ridică mari semne de întrebare pentru cei de la departamentul unde lucrează şi atrage atenţia nedorită din partea superiorilor.

Urmăreşte online filmul The Humanity Bureau 2017, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

3 responses to “The Humanity Bureau 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. bancila petrica says:

    o prostie de film .pierdere de timp

  2. Dan Roua says:

    Deci numele regizorului este Rob King. Mi-am motat, ca sa fiu sigur ca n-o sa mai vad in viata mea ceva de la prostu asta

  3. pedro says:

    beton filmul…nu pt. fraieri

Spune-ne parerea ta despre acest film