• Filme Online
 • The Innkeepers 2011, filme online HD, subtitrat în Română


  The Innkeepers 2011, filme online HD, subtitrat în Română

  The Innkeepers 2011 (Hotelul bântuit), film online HD, subtitrat în Română

  Claire (Sara Paxton) şi Luke (Pat Healy) sunt doi tineri angajaţi la Yankee Pedlar Inn, cândva un mare hotel care acum este în pragul închiderii. Claire şi Luke sunt singurii angajaţi ce lucrează în ultimul weekend înainte să fie închis. Claire, care suferă de astm sever, a renunţat recent la facultate, iar Luke conduce un site ce face cronica presupusei istorii a hotelului ce implică nişte spirite care l-ar bântui şi include legenda lui Madeline O’Malley, o mireasă ce s-a spânzurat în anii 1800 când soţul ei a abandonat-o în luna de miere.

  De asemenea, legenda spune că proprietarii acestui hotel au ascuns cadavrul femeii în subsol pentru a nu face imagine proastă hotelului. În acea seară, Luke verifică o bătrână pe care Claire o recunoaşte a fi Leanne Rease-Jones (Kelly McGillis), o fostă actriţă care se află în oraş pentru o anumită convenţie. În timp ce îi duce prosoape în cameră, Claire este fascinată şi are o întâlnire ciudată cu Leanne, care e foarte neprietenoasă cu ea.

  În ziua următoare, în timp ce duce gunoiul, Claire aude zgomote venind din garajul hotelului, iar acolo există o uşă care conduce spre subsol. Ea foloseşte echipamentul lui Luke de vânătoare de vrăjitoare pentru a înregistra anumite lucruri în mai multe locuri din hotel. În timp ce înregistrează, ea aude şoapte şi muzică, văzând pianul din hol cântând singur. Ea se întâlneşte pe hol cu Leanne care îi spune că se află în oraş pentru o convenţie a spiritiştiilor şi că a renunţat la actorie pentru a deveni spiritistă.

  Urmărește online filmul The Innkeepers 2011 (Hotelul bântuit), cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  5 responses to “The Innkeepers 2011, filme online HD, subtitrat în Română”

  1. Xx says:

   Un film extrem de prost. O poveste banala, copiata, neconturata. Nu recomand!

  2. Lala says:

   Cel mai prost film. Nota 1 !

  3. adi says:

   Nu recomand. Incepe promitator, dar e o porcarie.

  4. iulia says:

   Daca toate flmele sunt proaste,de ce sunt incluse la categoria”filme bune”?

  Spune-ne parerea ta despre acest film