• Filme Online
 • The Institute – Institutul 2017, filme online subtitrat în Română


  The Institute – Institutul 2017, filme online subtitrat în Română

  The Institute – Institutul 2017, film online subtitrat în Română

  Ne aflăm în Baltimore, sfârşitul secolului al 19-lea, iar Isabel Porter (Allie Gallerani), distrusă de moartea recentă a părinţilor săi, hotărăşte să se interneze în Institutul Rosewood, o facilitate care promite să nu fie chiar atât de intensă psihic, ci mai mult o excursie la spa. Mai mult, se spune că ar fi un adevărat rai pentr femeile mondene din acea perioadă, însă Rosenwood ascunde un secret teribil pe care Isabel urmează să îl descopere şi să îl trăiască pe propria ei piele.

  Din câte se pare, doctorii de la Rosewood au spălat creierele pacientelor şi le-au controlat după bunul plac, uneori chiar lobotomizându-le şi transformându-le în nişte sclave sexuale pentru elitele locale. Pe măsură ce Isabel descoperă tot mai multe lucruri ascunse şi tulburătoare ce se petrec în cadrul acestui institut, filmul se dezvoltă într-o versiune violentă a unei orgii în care bărbaţi cu măşti pe faţă abuzează pacientele aflate sub doze mari de medicamente.

  Filmul este o nouă încercare a lui James Franco de-a regiza un film, de această dată el este ajutat de către Pamela Romanowsky, iar scenariştii sunt Adam Rager şi Matt Rager. Printre actorii principali regăsim nume grele ale cinematografiei, însă ale căror cariere au apus de ceva vreme, precum Eric Roberts sau Pamela Anderson. James Franco şi-a păstrat şi pentru el rolul doctorului Cairn. De asemenea, distribuţia este completată de un alt nume sonor de la Hollywood, Josh Duhamel, cel care interpretează un detectiv ce se ocupă de anchetarea acestui institut.

  Urmărește online filmul The Institute – Institutul 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  2 responses to “The Institute – Institutul 2017, filme online subtitrat în Română”

  1. POSIBIL PARANORMAL says:

   Experiment:construiesti cutie cubica inchisa cu innaltimea da 70 cm.pe peretii verticali tragi dungi negre vericale groase de 2 cm si cu distanta de 2 cm. intre ele .Introduci un pui de pisica si il cresti pina la 2 ani ,tu avind grija sa nu fi vazut de el .La 2 ani scoti pisica din cusca ,decupezi un perete vopsit in dungi si il pui intr-o camera cu pisica .Aceasta se va duce linga peretele dungat oriunde vei muta peretele prin camera ,pentru ca acel perete este singura ei lume pe care o cunoaste .Indoctrinarea sociala a oamenilor ,este similara peretelui pisici .Oamenii crescuti in Comunism ,chiar daca ajung milionari in Capitalism ,in gindul lor ascuns ,tot Comunismul reprezinta lumea lor ,de si acesta nu mai exista in societate .La fel s-a intimplat si cu Capitalistii trecuti la societatea Comunista sau Nazisti care au trecut la Comuniam sau Capitalism…Miliarde de oameni sint manipulati si supusi ,indoctrinarilor sociale ,acum,mai mult ca oricind pina acum ,iar inceputul experimentelor a fost probabil in 1888 cind s-a infiintat Institutul Rosewood si numai Dumnezeu stie ce a fost acolo ,cind sa descoperit in 1937 ,anumite perversiuni si incalcari ,ale legilor vremii ,dar in spatele lor a stat o intraga Stiinta ,uimitoare pentru acea vreme .Merita urmarit filmul si poate pe-alocuri este putin exagerat ,dar merita sa-l vedeti si poate veti dori sa nu mai faceti parte din indoctrinarile oferite gratis….

  Spune-ne parerea ta despre acest film