The Keeping Hours 2017 filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Keeping Hours 2017 filme online subtitrat în Română

The Keeping Hours 2017 film online subtitrat în Română

Filmul începe cu un cuplu care se pregătește pentru o nuntă acasă la ei. Mark și Elizabeth au deja un băiat împreună pe care l-au numit Jacob. După opt ani de relație ei hotărăsc să o și oficializeze printr-o nuntă la care să participe familia și prietenii. Timpul trece apoi în viitor și ne prezintă acest cuplu fiind acum divorțat după ce Jacob a fost ucis într-un accident rutier. Tatăl conducea mașina, iar mama este de părere că nu a fost suficient de atentă cu asigurarea centurii băiatului.

Fiecare se învinovățește unul pe celălalt, dar și ei pe sine înșiși, pentru moartea tragică a copilului. Mark este un avocat foarte acaparat de munca de birou de la firma sa foarte importantă. Elizabeth s-a recăsătorit, a scris o carte și locuiește într-o casă luxoasă împreună cu fiicele sale vitrege. Mark este deranjat de chiriașii care au abandonat fosta lor casă maritală pe care au dat-o spre închiriere.

Mark inspectează casa unde luminile au niște fluctuații și aude niște zgomote stranii. El aude pași și când merge să verifice mai atent găsește o jucărie de-a lui Jacob în podul casei. El îl vede apoi pe însuși Jacob și leșină. După ceva timp și ajustări, Mark acceptă faptul că ceea ce vede este fantoma reală a lui Jacob. Când Jacob îl întreabă despre Elizabeth el merge după ea și î-l arată pe Jacob. Deși îl vede la rândul său, Elizabeth crede că Mark o păcălește într-un mod crunt, însă învață să accepte realitatea și se bucură de faptul că băiatul a revenit în viețile lor, deși niciunul dintre părinți nu îl poate atinge.

Urmărește online filmul The Keeping Hours 2017, cu subtitrare în Română și calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Keeping Hours 2017 filme online subtitrat în Română”

  1. valad says:

    super film nota10000

Spune-ne parerea ta despre acest film