• Filme Online
 • The Killing – Jaf la Hipodrom 1956, filme online subtitrat în Română


  The Killing – Jaf la Hipodrom 1956, filme online subtitrat în Română

  The Killing – Jaf la Hipodrom 1956, film online subtitrat în Română

  Johnny Clay (Sterling Hayden) este un criminal veteran care plănuieşte o ultimă mare lovitură înainte de-a se retrage din activitatea infracţională şi a se căsători cu iubita lui Fay (Coleen Gray). El pune la cale să jefuiască două milioane de dolari dintr-o cameră unde se adună banii din pariuri pe curse de cai. El îşi face o echipă formată dintr-un poliţist corupt (Ted de Corsia) şi un funcţionar văduv de la casa de pariuri (Elisha Cook Jr.) pentru a putea capăta acces în culise unde se află banii.

  De asemenea, el recrutează şi un lunetist (Timothy Carey) al cărui rol este să împuşte calul favorit al cursei pentru a distrage atenţia publicului şi mai mult şi a avea el timp să fure banii. Tot pentru a distrage atenţia mai sunt cooptaţi un luptător (Kola Kwariani) pentru a provoca o bătaie la barul de la hipodrom şi barmanul de acolo (Joe Sawyer).

  George Peatty, funcţionarul, îi spune soţiei sale Sherry (Marie Windsor) despre jaful care urmează să se petreacă. Sherry este nemulţumită faţă de George pentru incapabilitatea sa de-a aduce bunăstare în familie aşa cum i-a promis în urma cu mai mulţi ani, asa că George speră că dacă îi spune despre jaf o va impresiona. Sherry nu îl crede la început, dar după ce realizează că jaful se va petrece pe bune, ea îşi implică amantul, Val Cannon (Vince Edwards, să fure la rândul său banii de la George şi complicii lui.

  Urmăreşte online filmul The Killing – Jaf la Hipodrom 1956, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film