The Killing Room (2009), filme online HD subtitrat în Română

aaa
aaa
The Killing Room (2009), filme online HD subtitrat în Română

The Killing Room – Experiment Diabolic (2009), film online HD subtitrat în Română

Patru persoane se înscriu pentru un studiu psihologic aparent banal, însă realizează în scurt timp faptul că sunt, de fapt, subiecţii versiunii moderne brutale a programului de îndoctrinare Proiectul MKULTRA. Unul după altul, subiecţii sunt aduşi într-o cameră albă mare în care se află nişte scaune ce au fost prinse în podea. Fiecare dintre ei primeşte un chestionar pe care trebuie să îl completeze. Între timp, un cercetător intră în cameră în mod ostentativ pentru a superviza studiul.

El le indică subiecţilor – trei bărbaţi şi o femeie – faptul că studiul va dura aproximativ opt ore pentru a fi completat, iar la finalul acestor opt ore fiecare dintre ei va primi suma de 250 de dolari. După ce îşi încheie prezentarea, cercetătorul o împuşcă pe femeie în cap cu un pistol şi apoi pleacă din cameră fără alte explicaţii. Pe parcursul următoarelor câteva ore, cei trei subiecţi masculini rămaşi sunt supuşi altor brutalităţi emoţionale şi fizice.

Doar unul dintre subiecţi va putea să scape cu viaţă din această nebunie. Subiectul cu pricina reuşeşte să scape din cameră şi să hoinărească prin clădire, numai că un difuzor prezintă detalii referitor la locul în care se află acesta şi se ajunge la concluzia că subiectul se duce fix în locul unde trebuie să ajungă. El ajunge într-o altă cameră unde se află alţi doi bărbaţi legaţi de scaune. Vocea din difuzor menţionează faptul că din acel moment va începe faza a doua a experimentului.

Urmăreşte online filmul The Killing Room – Experiment Diabolic (2009), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Killing Room (2009), filme online HD subtitrat în Română”

  1. Nico says:

    Mediocru. Nu mia plăcut finalul. Și parca prea calm pt o situație de asta….

  2. andipanda says:

    Cam aiurea.

Spune-ne parerea ta despre acest film