• Filme Online
 • The Last Days – Los ultimos dias 2013, filme online subtitrat în Română


  The Last Days – Los ultimos dias 2013, filme online subtitrat în Română

  The Last Days – Los ultimos dias 2013 film online HD subtitrat în Română

  Funcţionarul Marc caută prin gunoaie după provizii printr-o clădire din Barcelona care a fost distrusă în urma unui eveniment catastrofic. Direcţionat spre un subsol pentru a ajuta la săparea unui tunel, el aproape cauzează un colaps şi se panichează pentru soarta iubitei sale Julia care se afla în apartamentul lui la momentul producerii catastrofei. Când ajung la o clădire din vecinătate, el se întâlneşte cu un anume Enrique, iar acesta îi spune că vor vorbi mai târziu.

  Din câte se pare, Marc lucra drept inginer de computere şi era aproape de-a fi concediat de către Enrique. Temându-se că o să-şi piardă locul de muncă, Marc rezistă dorinţei Juliei de-a concepe un copil. În ziua următoare, Marc priveşte un filmuleţ cu un adolescent care se sinucide deoarece tatăl lui nu a înţeles sau a crezut în agorafobia sa acută. În prezent, la trei luni după evenimentul nespecificat, Marc şi Enrique discută despre a pleca împreună din clădire.

  Enrique, care deţine un GPS funcţional, îi cere lui Marc să nu spună nimănui despre asta; Marc mărturiseşte că a furat nişte provizii de la Rovira, o colegă de serviciu care acum e moartă. Enrique nu e prea încântat de proviziile luate de prin gunoaie de Marc şi refuză să se alieze, dar Marc îl şantajează pentru a-l ajuta să o găsească pe Julia. Cei doi pornesc într-o călătorie prin sistemul de metrou şi acolo dau peste un tânăr hoţ de buzunare care-i fură GPS-ul lui Enrique. După o urmărire şi o luptă, Enrique îl ucide pe hoţ.

  Urmăreşte online filmul The Last Days – Los ultimos dias 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Last Days – Los ultimos dias 2013, filme online subtitrat în Română”

  1. elena says:

   Interesant filmul,multumesc admin!

  Spune-ne parerea ta despre acest film