The Legend of 1900, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Legend of 1900, filme online subtitrat în Română

The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista sull’oceano / Povestea pianistului de pe ocean 1998), film online DVDRip, subtitrat în Română

Max Tooney, un muzician, intră într-un magazin second-hand de muzică, lefter şi cu mare nevoie de bani. El deţine doar o trompetă pe care o vinde cu mai puţini bani decât spera iniţial. Evident afectat de „despărţirea” de cel mai de preţ bun al său, el vrea să mai cânte pentru ultima oară. Proprietarul magazinului acceptă şi pe măsură ce Max cântă, el recunoaşte melodia şi îl întreabă pe cântăreţ despre ea, începând astfel povestea lui 1900. Danny, un muncitor obişnuit, descoperă într-o zi un bebeluş pe care e hotărât să-l păstreze şi să-l crească de parcă ar fi propriul său copil.

El îl botează Danny Boodman T. D. Lemon 1900 (o combinaţie între numele său, anul în care a fost el născut şi un afiş publicitar pe care l-a găsit în cutia unde se afla bebeluşul) şi îl ascunde faţă de şefii săi. În timpul primilor săi ani de viaţă, 1900 dă peste o reclamă a unui bărbat ce are iniţialele T. D.; cu toate acestea, văzând reclama şi pe posibilul tată biologic al lui 1900, Danny hotărăşte să nu-i spună copilului adevărul. Din păcate, câţiva ani mai târziu, Danny îşi pierde viaţa într-un accident de muncă şi copilul este forţat să supravieţuiască de unul singur.

Timp de mulţi ani, băiatul călătoreşte de-a lungul oceanului Atlantic cu nava pe care lucra tatăl său adoptiv, fără să iasă în evidenţă şi, aparent, învăţând limba pe care o vorbesc imigranţii de la Clasa a Treia. Băiatul prezintă un talent real faţă de muzică şi când se face mai mare se alătură orchestrei navei. El se împrieteneşte cu Max în anul 1927, dar nu părăseşte niciodată nava. Aparent, lumea exterioară este „prea mare” pentru el şi nu se simte pregătit să o înfrunte.

Urmăreşte online filmul The Legend of 1900 (La Leggenda del pianista sull’oceano / Povestea pianistului de pe ocean 1998), cu subtitrare în Română şi calitate DVDRip.

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

2 responses to “The Legend of 1900, filme online subtitrat în Română”

  1. Sergiu says:

    nu merge filmul

  2. mirko says:

    felicitari site-ului pt astfel de filme ! Foarte bun !

Spune-ne parerea ta despre acest film