The Lego Ninjago Movie (2017), filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Lego Ninjago Movie (2017), filme online subtitrat în Română

The Lego Ninjago Movie 2017, film online subtitrat în Română

Un băieţel vizitează un vechi magazin de relicve şi se întâlneşte cu bătrânul proprietar al magazinului, Mr. Liu, care începe să-i spună povestea lui Ninjago, un oraş din universul LEGO care e terorizat frecvent de către maleficul Lord Garmadon, tatăl adolescentului Lloyd Garmadon, fostul soţ al lui Misako (cunoscută şi drept Koko). Ninjago îl dispreţuieşte pe Lloyd doar pentru simplul fapt că e fiul Lordului Garmadon, iar acest lucru îl supune pe Lloyd unui stres emoţional foarte puternic. Fără ca ei să ştie, Lloyd este parte a unei grupări secrete de Ninja care se luptă cu tatăl său.

Între timp, Lloyd şi prietenii lui văd cum maestrul lor se întoarce dintr-o lungă călătorie pe care a avut-o. Maestrul Wu le spune faptul că ei nu sunt nişte adevăraţi ninja dacă folosesc doar anumite meche în timpul luptei şi discută cu Lloyd spunându-i că elementul lui este verdele. Wu menţionează în discuţia lor despre o Armă Supremă, oferindu-i speranţa lui Lloyd cum că ar putea să îl invingă pe tatăl său o dată şi pentru totdeauna, în ciuda faptului că folosirea armei este interzisă.

În ziua următoare, când Garmadon atacă oraşul Ninjago, acesta îşi foloseşte noua tehnologie şi îl învinge pe Lloyd. Când Garmadon se proclamă ca noul conducător al oraşului, Lloyd se întoarce cu Arma Supremă şi o foloseşte, însă este şocat să descopere că acea armă este de fapt un laser care atrage o pisică animată numita Meowthra. Gând Garmadon îşi sărbătoreşte victoria, Lloyd se demască şi îi spune tatălui său că şi-ar dori să nu fi fost fiul lui, lăsându-l pe Garmadon confuz.

Urmăreşte online filmul The Lego Ninjago Movie (2017), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film