• Filme Online
 • The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 filme online subtitrat în Română


  aaa
  aaa
  The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 filme online subtitrat în Română

  The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 (Bibliotecarul 2: Întoarcerea la minele Solomon) film online HD subtitrat în Română

  Flynn Carsen (Noah Wyle), la un an după prima lui misiune de Bibliotecar, s-a regăsit în multe alte misiuni în care a sfidat moartea pentru a proteja lumea de răufăcători, inclusiv o călătorie în Utah pentru a recupera un craniu de cristal mitologic. După întoarcerea sa la Librărie sunt prezentate multe alte artefacte mitologice care sunt stocate acolo: Capul Meduzei, Tridentul lui Poseidon, Giulgiul din Torino sau Naiul lui Pan.

  El s-a mutat din casa mamei sale într-un apartament propriu, însă tot se simte ţinut în loc de către Judson, supervizorul lui care îi spune că „uneori trebuie să renunţi la ceea ce îţi doreşti tu pentru a realiza un bine mai mare” pentru a-l îndemna să treacă de la un „bun bibliotecar” la un „măreţ bibliotecar”. Între timp, la petrecerea pentru ziua onomastică a lui Flynn, prietenul răposatului său tată, „Unchiul” Jerry (Robert Foxworth), îi spune lui Flynn despre cum tatăl lui a curtat-o pe mama sa.

  Când Flynn se întoarce acasă, el descoperă că cineva i-a devastat apartamentul; el este atacat şi i se jefuieşte un pergament pe care îl primise în cutia poştală în acea zi. Din câte se pare, acel pergament reprezintă o hartă ce conţine indicii referitoare la locatia Minelor Regelui Solomon. Flynn nu poate să lase hoţul să găsească restul indiciilor şi, drept urmare, minele regelui. Judson (Bob Newhart) îi spune că posesia Cărţii lui Solomon, ascunsa în mine, va oferi cititorului acesteia puterea de-a controla timpul şi spaţiul, astfel că secretul trebuie să fie păstrat ascuns.

  Urmăreşte online filmul The Librarian: Return to King Solomon’s Mines 2006 (Bibliotecarul 2: Întoarcerea la minele Solomon), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  Spune-ne parerea ta despre acest film  1