• Filme Online
 • The Librarian: The Curse of the Judas Chalice 2008 filme online subtitrat în Română


  The Librarian: The Curse of the Judas Chalice 2008 filme online subtitrat în Română

  The Librarian: The Curse of the Judas Chalice 2008 (Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat) film online subtitrat în Română

  Flynn Carsen (Noah Wyle) se duce la o casă de licitaţii din Anglia ca să liciteze în beneficiul Bibliotecii pentru un nepreţuit vas Ming. În timpul licitaţiei, el se ceartă cu iubita la telefon şi supralicitează depăşindu-şi bugetul. Imediat după ce intră în posesia vasului el îl sparge şi scoate piatra filosofală care se află în el. Acesta este cel mai puternic artefact cunoscut vreodată, având capacitatea de-a schimba instantaneu orice obiect în aur. Când cel căruia i-a suflat artefactul la licitaţie îl atacă pentru a-i lua piatra, el se luptă din răsputeri s-o apere.

  După ce iese din această situaţie, Flynn se duce la hotelul unde este cazat şi speră să repare relaţia cu iubita lui, însă află că aceasta a hotărât să-l părăsească după un lung şir de dezamăgiri. Între timp, în Munţii Carpaţi, un grup de foşti agenţi KGB condus de Sergei Kubichek, având nostalgii cu privire la defuncta Uniune Sovietică, a pus la cale un plan de-al readuce la viaţă pe faimosul vampir Vlad Dracul pentru a crea o armată de soldaţi nemuritori.

  Având cadavrul, ei mai au nevoie doar de un obiect istoric numit „Pocalul lui Iuda” pentru a se asigura că vor putea să-l readucă la viaţă şi să-l controleze. Drept urmare, ei merg la Bucureşti şi îl răpesc pe Profesorul Lazlo (Bruce Davison), un istoric genial cu o înclinare spre vampirism şi care a căutat vreme de mai mulţi ani acel pocal. Folosind câteva pergamente scrise de călugări francezi, Profesorul Lazlo deduce că există un semn ce ar indica parţial faptul că pocalul se află în New Orleans.

  Urmăreşte online filmul The Librarian: The Curse of the Judas Chalice 2008 (Bibliotecarul 3: Dracula și Pocalul blestemat), cu subtitrare în Română şi calitate HD.


  SERVER 1


  SERVER 2


  SERVER 3


  SERVER 4

  loading...
  Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

  One response to “The Librarian: The Curse of the Judas Chalice 2008 filme online subtitrat în Română”

  1. Sorin says:

   Un film fantezist.Pentru fanii genului.

  Spune-ne parerea ta despre acest film