The Little Mermaid – Mica Sirenă 2018, filme online subtitrat în Română

aaa
aaa
The Little Mermaid – Mica Sirenă 2018, filme online subtitrat în Română

The Little Mermaid – Mica Sirenă 2018, film online subtitrat în Română

Povestea începe cu o bătrână bunică povestind nepoatelor sale „Mica Sirenă”. În ciuda vârstei lor fragede, fetele nu cred în veridicitatea poveştii până când bunica lor le spune că a existat o fată care s-a întâlnit cu o sirenă adevărată şi ea a cunoscut-o. În urmă cu mulţi ani, un tânăr reporter pe nume Cam Harrison porneşte în căutarea unui subiect cu care să dea lovitura în carieră şi este însoţit de tânăra sa nepoată, Elle.

Ei ajung la un circ şi se întâlnesc cu o frumoasă sirenă ţinută captivă într-un acvariu. Ei sunt fascinaţi atunci când sirena le apare în faţa ochilor având picioare şi trup de femeie. Cei doi află o profeţie legată de o fetiţă care s-a născut pe pământ, dar care a fost binecuvântată cu inimă de sirenă. Cu aceasta profeţie împlinită prin Elle, ei sunt implicaţi într-un complot sinistru al unui vrăjitor care îşi doreşte să păstreze sufletul sirenei şi să îl convertească într-o putere uriaşă.

Cam scrie o scrisoare în timp ce Elle se joacă afară cu nişte prieteni. Scrisoarea este adresată nepoatei sale şi notează faptul că boala de care suferă ea nu are leac momentan. Acest lucru o face pe Elle să fie şi mai convinsă de faptul că ea este o sirenă. Elle are o criză puternică de tuse şi este dusă de Cam într-o încăpere unde îi oferă un medicament. Cam este apoi văzut ducându-se la muncă şi primeşte o sarcină din partea şefului său să facă un reportaj cu privire la apa în care înoată sirena Doctorului Locke despre care se spune că are capacitatea de-a vindeca orice boală.

Urmăreşte online filmul The Little Mermaid – Mica Sirenă 2018, cu subtitrare în Română şi calitate HD.


SERVER 1


SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

loading...
Parerile vizitatorilor nostri despre acest film:

Spune-ne parerea ta despre acest film